Skip to main content

Viziunea dezvoltatorului este de a face din România un loc mai bun de trăit, prin crearea unui ansamblu cu caracter occidental și cu un concept modern de locuire. La momentul actual, Coresi Avantgarden este singurul ansamblu rezidențial din România integrat armonios între un Shopping Resort și un campus modern de birouri. Un proiect gândit în cel mai mic detaliu, pentru a reda Brașovului și locuitorilor săi 8% din suprafața orașului. Dezvoltatorii au gândit proiectul în amănunt: traversezi doar o stradă și ajungi într-un centru comercial cu o atmosferă vibrantă, unde găsești toate serviciile de care ai putea avea nevoie – magazine, cafenele, restaurante, cinema, hypermarket, servicii de beauty & întreținere, agenție de turism, locuri de joacă și zone de relaxare.

Pe lângă toate aceste aspecte, trebuie menționată și priveliștea spectaculoasă către munți, vizibilă din multe zone ale complexului Coresi. La câțiva pași, Coresi Street completează oferta centrului comercial cu showroom-uri de mobilier sau electrocasnice, accesorii, sală de sport și fitness.

Pentru a avea acces la aceste facilități, nu trebuie să apelezi la mașină sau să pierzi timp în trafic. Astfel, în mai puțin de patru ani, Coresi Avantgarden a devenit un mini-oraș în cel mai frumos oraș al României.

Întregul ansamblu este înconjurat de străzi cu 4 benzi de circulație asfaltate, care permit o circulație fluentă către și dinspre cartier. În plus, complexul Coresi Avantgarden este racordat eficient la infrastructura orașului, pentru un acces facil către centrul istoric sau către rutele ocolitoare ale municipiului. Complexul a prins contur în proporție de peste 75%.

„Am visat să construim un orășel pentru 2.200 de familii fericite care să împărtășească viziunea noastră. Azi ne bucurăm pentru că nu mai avem nevoie de randări create în programe de design”, ne-a declarat dna. Daniela Kasper, fondatoarea Kasper Development, dezvoltatorul Coresi Avantgarden.

Garanția investiției

Parteneriatul între două firme cu notorietate în domeniul dezvoltărilor imobiliare – Kasper Development și Ceetrus, reprezintă o garanție a investiției pentru clienți. Proiectul este securizat atât prin expertiza și renumele dobândite în ultimul deceniu în domeniul dezvoltărilor imobiliare, cât și prin faptul că nu este finanțat prin credite bancare.

Totul a început cu un masterplan ambițios, pe o perioadă de 10 ani. Primele patru etape ale proiectului – însumând 2.200 de unități locative – sunt finalizate sau în diferite etape de execuție. În curând va fi demarată faza a cincea. Aceasta vine cu un concept inedit, care va aduna, contopi și exprima toată experiența dobândită în ultimii 15 ani, dar mai ales în primele etape ale proiectului Coresi Avantgarden. Acest concept „inspirat de tine” va confirma că ceea ce compania transpune din plan în realitate este acea locuință adecvată stilului de viață actual al beneficiarilor săi, dar va putea răspunde și cerințelor generațiilor următoare.

Proiectul nu se bazează doar pe imaginația arhitectului, ci și pe nevoile celor care vor locui în complex

Viziunea dezvoltatorului este de a face din România un loc mai bun de trăit. După cum se știe, cea mai sigură investiție de-a lungul timpului o reprezintă achiziția imobiliară, dacă respectă toate criteriile de selecție. Un imobil bun își păstrează valoarea indiferent de condițiile economice existente într-o țară. Mai mult decât atât, valoarea unui imobil crește de-a lungul timpului, dacă investiția a fost atent gândită. În ansamblul Coresi Avantgarden, perioada de recuperare a investiției este estimată între 15 și 18 ani, în funcție de valoarea chiriei dar și de  nivelul de finisaje și stilul de mobilare alese.

Aleea Aviatorilor, o alee presărată cu cafenele cochete și spații comerciale

O alee pietonală largă traversează întregul ansamblu rezidențial. Este presărată cu cafenele cochete și spații comerciale care oferă servicii complementare și utile tuturor locuitorilor din zonă. Aleea Aviatorilor are un rol dublu. Pe de-o parte, reprezintă un centru de atracție, atât pentru locuitorii complexului rezidențial, cât și a altor doritori de relaxare, de plimbări într-o atmosferă liniștită și vibrantă. Copii de toate vârstele, pe biciclete, trotinete sau pe role creează un zumzet și un freamăt magnific. Pe de altă parte, această alee reprezintă o cale de acces direct înspre centrul comercial Coresi, zona rezidențială și campus, Parcul Sportivilor și Gara Centrală, până spre Centrul Civic.

 

Articol preluat din :

www.jurnaluldeafaceri.ro