Întrebări frecvente

Unde este localizat complexul?

Complexul rezidențial Coresi Avantgarden se află localizat în municipiul Brașov, în cartierul Tractorul, la intersecția dintre străzile Zaharia Stancu și Tudor Arghezi, vizavi de centrul comercial Coresi Shopping Resort.
Ne-am gândit că îți dorești să fii cât mai aproape de toate zonele importante din oraș. Prin urmare, distanța față de centrul istoric este de 5 km, iar dacă pașii te poartă către Centrul Civic nu ai de străbătut decât 3 km. Nu trebuie să-ți faci niciun fel de probleme nici dacă drumurile tale se îndreaptă către centrul Brașovului, pentru că ai parte de un acces rapid, la fel ca și cel către șoseaua ocolitoare E574.

Unde se poate parca?

Coresi Avantgarden e cu adevărat locul pe care îl vei numi casă. Aici găsești tot ce ai nevoie pentru tine și cei dragi, inclusiv locul tău de parcare – inclus în prețul apartamentului.

Ce mijloace de transport circulă prin zonă?

Viața ta la Coresi Avantgarden va fi cu adevărat conectată la tot ce se întâmplă în jur. Îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie în complexul rezidențial pe care îl construim, cel mai mare shopping resort la doi pași distanță, cât și modalități rapide a ajunge în punctele cheie din oraș. Iată și mijloacele de transport pe care le ai la dispoziție:

  • troleibuzele 7 (Rulmentul – Roman), 8 (Rulmentul – Saturn) și 15 (Avantgarden Bartolomeu – Coresi – Triaj)
  • autobuzele de pe liniile 2 (Rulmentul – Coresi – Auchan Coresi – Livada Poștei) și 9 (Stadionul Municipal – Coresi – Rulmentul).

De unde se pot face cumparaturi?

Ai tot ce îți trebuie la mai puțin de 200 m, chiar la fratele mai mare – Coresi Shopping Resort. Acolo găsești peste 100 de magazine și toate serviciile de care ai nevoie – modă, accesorii, electrocasnice, cadouri, cât și numeroase modalități de petrecere a timpului liber. Tot în apropiere ai un magazin Lidl sau hypermarket-ul Auchan Coresi – cel mai mare din Transilvania.

În complex vei găsi spații comerciale la parterul blocurilor, cu servicii și facilități ce vin în completarea celor oferite de zonă.

Facilități pentru copii

Copiii sunt bucuria, dar și preocuparea noastră zilnică. Ne dorim ca magia să prindă contur și în viața lor, așa că ne-am asigurat că au tot ce este nevoie la îndemână. Pentru ei pregătim la Coresi Avantgarden numeroase locuri de joacă, dar am prevăzut și spațiu pentru înființarea unei grădinițe/creșă. În apropiere sunt și școlile sau grădinițele din cartierul Tractorul, cât și zonele de distracție din Coresi Shopping Resort.

Siguranța locatarilor

Paza bună trece primejdia rea. Vrem să te simți în siguranță și nu am lăsa nimic să îți umbrească bucuria. Așadar, paza în cartier se află în grija noastră și va fi asigurată de către personal specializat.

Cum cumpăr?

Doar tu poți transforma o casă în… “acasă”.

Te invităm la biroul de vânzări, unde vei descoperi atmosfera specifică Coresi Avantgarden, poți discuta cu specialiștii noștri și, în final, să te convingi că ai reușit să găsești casa perfectă.

Avem apartamente la prețuri accesibile și rate avantajoase pentru Creditul Ipotecar. Poți plăti locuința în două tranșe sau integral în avans pentru a beneficia de cel mai mic preț. Profită de soluțiile de finanțare flexibile, adaptate nevoilor tale, pe care consultantul de vânzări ți le prezintă gratuit!

3 modalități de plată

integral in avans
în 2 rate egale - 50% avans, 50% la predarea apartamentului
credit imobiliar (ipotecar)


Grup

IMMO LILA SRL

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, str. Ioan Popasu 15, Biroul 5A, Bl. C14, Ap. 50 și punct de lucru în municipiul Brașov, str. Zaharia Stancu nr. 8B, jud. Brașov, cu nr. de ordine în Registrul Comerțului J8/2159/2017 și CUI 37998040, cont bancar IBAN nr: RO04 BSEA 0110 0000 0062 6149, deschis la Credit Agricole Bank

Immo Lodgia S.R.L

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 2, județ Brașov, România, inregistrata sub cod fiscal RO 35259556, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr.: J8/1924/23.11.2015, având contul nr: RO22 INGB 0000 9999 0547 3352, deschis la banca ING Bank

Avantgarden Immo-Invest S.R.L.

societate de drept roman, cu sediul social in municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 5, județ Brașov, România, având cod unic de înregistrare RO 31570460, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov sub nr. J08/679/2013, cont bancar IBAN nr: RO72 BSEA 0110 0000 0134 9806, deschis la Credit Agricole Bank