dezvoltatori

Să facem cunoștință

Privind în viitor, dezvoltatorii Kasper Development și Ceetrus (Immochan) au înțeles că Brașovul are nevoie nu doar de blocuri de locuințe, ci și de spații verzi pentru petrecerea timpului liber, de o cresă sau de o grădiniță, de spații sociale și mai ales de locuri de joacă pentru cei mici, într-un cuvânt, un proiect urbanistic de poveste.

Fondată de antreprenoarea Daniela Kasper în 2005, compania Kasper Development a dezvoltat 4 proiecte rezidențiale de anvergură în Brașov.

Compania Kasper Development este unul dintre pionierii pe piața rezidențială transilvăneană. Cu o viziune curajoasă, compania a contribuit la dezvoltarea pieței imobiliare locale începând din 2005. Calitatea și conceptul avangardist definesc proiectele noastre. Cel mai recent complex – Coresi Avantgarden – este parte integrantă din cel mai mare proiect de regenerare urbană din România.

Kasper Development are peste 12 ani de experiență pe piața rezidențială. Compania a fost implicată până în prezent în dezvoltarea a trei proiecte din Brașov (Avantgarden 1, Avantgarden 2 și Avantgarden Tractorul), iar eroii poveștilor noastre din ultimii 10 ani sunt nu mai puțin de 3000 de clienți fericiți.

Cu aproape 400 de centre comerciale administrate în 12 țări din Europa și Asia, Ceetrus este astăzi una dintre cele mai importante companii comerciale imobiliare din Europa pentru centre comerciale.

Timp de 40 de ani, Ceetrus și-a dezvoltat expertiza la nivel global în domeniul imobiliar comercial și controlul întregului lanț de creare a valorii de la investiție până la gestiunea dinamică a activelor, prin design, marketing, management și promovarea centrelor comerciale.

Ceetrus administrează o rețea de 23 de centre comerciale la nivel național : Drumul Taberei, Crângaşi, Vitan, Titan, Berceni și Pallady din Bucureşti, Coresi Shopping Resort din Brașov și Centrul comercial Auchan Bradu din Piteşti, dar şi fostele galerii Real din: Bacău, Baia Mare, Braşov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Oradea, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Timișoara şi Târgu Mureş.

Din dorinţa de a dezvolta proiecte sustenabile, Ceetrus România a construit cel mai mare proiect de regenerare urbană – Coresi Shopping Resort, fiind primul centru comercial care a obținut certificarea BREEAM, nivel Excellent.