Skip to main content

Viziune. Ambianță. Design.

KANOPIAN își propune să fie chintesența ospitalității ardelenești

Atunci când vizitezi regiunea-bijuterie a turismului românesc, cazarea oferită trebuie să fie impecabilă. Conceptul KANOPIAN e adânc înrădăcinat atât în ampla bunăstare a oaspeților noștri, cât și în toate aspectele ce țin de șederea lor.
Viziunea KANOPIAN este să conturăm o experiență formidabilă pentru fiecare individ, cuplu sau familie care ne trece pragul, prin îndeplinirea oricărei nevoi, cereri sau dorințe cu servicii de excepție.

Destinde-te într-un cadru somptuos

KANOPIAN asigură cel mai înalt nivel de confort, rafinament și prestigiu în toate apartamentele de lux. Fiecare penthouse luminos este proiectat cu meticulozitate încât să creeze o atmosferă remarcabilă pentru musafirii noștri. Cu o abordare minimalistă, echipa KANOPIAN a împletit căldura definitorie a propriului cămin cu funcționalitatea optimă a unui smart home.
Diferența stă în detalii, de la piesele de mobilier și iluminat designer-made și până la paletele cromatice minuțios selectate pentru fiecare încăpere.

Facilități Premium

Dincolo de penthouse: servicii de elită

Ambianța e doar o fracțiune din experiența KANOPIAN. Echipa noastră pasionată se asigură că cele mai distinse servicii private îți sunt la dispoziție pe toată durata vizitei. Experiența unică în România de in-room dining, șofer personal, închirieri mașini de lux sau servicii concierge non-stop sunt doar câteva exemple de facilități premium la care ai acces în calitate de musafir KANOPIAN.
Mai mult, oaspeții noștri sunt întâmpinați cu cadouri de bun venit și articole de toaletă cu complimente, dar și cu WiFi, parcare securizată și curățenie zilnică – toate gratuite.

Experimentează cu tehnologia de ultimă generație

La KANOPIAN, profităm de inovațiile în tehnologie pentru a augmenta confortul clienților. Pe lângă televizoarele 4K și sistemele audio cu boxe în toate încăperile, fiecare apartament oferă acces mobil prin NFC și conexiune smart home pentru control wireless integral.
În plus, penthouse-urile KANOPIAN sunt complet utilate cu bucătării gourmet, terase mobilate și băi private fastuoase, unele dotate și cu jacuzzi-uri.

Exclusivitate. Peisaj. Împrejurimi.

Cartier rezidențial central, dar feeric

Proprietățile KANOPIAN sunt poziționate convenabil în inima Brașovului, cu cele mai emblematice obiective turistice într-o rază de câțiva kilometri. Te afli la doar 10 minute de mers cu mașina până la centrul istoric al orașului și la o distanță de 4 minute de mers pe jos până la cel mai mare mall din Transilvania, Coresi Shopping Resort. De asemenea, alte atracții râvnite din apropiere includ Paradisul Acvatic (2.3 km), Strada Sforii (4 km), Telecabina Tâmpa (6 km) sau Brașov Adventure Park (6.6 km), printre multe altele.

Încarcă-te cu poftă de viață

Vederea de la un penthouse KANOPIAN este de-a dreptul senzațională. Începe-ți zilele pe terasă cu o cafea Nespresso din partea casei și lasă-te purtat de peisajul grandios de care te bucuri de la ultimul etaj. Cu muntele Tâmpa și verdeața bogată în zare, garantăm că vei porni ziua încărcat cu energie, inspirație și entuziasm.

Sursa : www.kanopian.ro