inspirat

de tine

Coresi – un cartier in dezvoltare

Situat la mai puțin de 5 km de Centrul Istoric, la 2 km de Centrul Civic al Brașovului și la 1.5 km de gară, Coresi se bucura de o amplasare excelentă și beneficiază de numeroase facilitățîn imediata apropiere. 

Prin master planul ambițios de regenerare a fostei platforme industriale Tractorul, cartier Coresi reprezintă un proiect emblematic pentru Brașov. Zona recent dezvoltată aduce o contribuție substanțială și valoroasă orașului reprezentând 8% din suprafața utilă a municipiuluiAvând o suprafață de 124 ha, proiectul de regenerare urbană se va derula pe o perioadă de 10 ani. 

Cartier Coresi este un ecosistem autonom, care integrează funcțiuni mixte: Coresi Shopping Resort și Street Coresicomplexul Coresi Avantgarden și Coresi Business Campus. În varianta sa integrată cu zona de birouri, noul cartier Coresi va purta viziunea dezvoltării unor spaţii multifuncţionale durabile, animate şi inteligente, cu valoare adăugată pentru clienţi, angajaţi, locuitori sau vizitatori ai Braşovului.

Comunitatea Coresi

În prezent comunitatea Coresi Avantgarden numără nu mai puțin de 1300 familii, iar alte 800 se vor alătura în faza patra. Planurile nu se opresc însă aici… Cea de-a cincea fază de dezvoltare rezidențială vine cu un concept inedit, care va cumula și exprima toata experiența dobândită de dezvoltatori în ultimii ani. Proiectul este inspirat de nevoile celor care vor locui în complex. Acest concept „inspirat de tine” transpune din plan în realitate acea locuință adecvată stilului de viață actual al beneficiarilor săi, dar va putea răspunde și cerințelor generațiilor următoare.  

Piscina Olimpica

Patinoar Olimpic

Centru Sportiv Multifunctional

Liceu de Stat

Gradinite (2)

Universitate Privata

Parc Sportiv

Centre de Fitness (2)

Clinica Privata de Sanatate

Centru de Servicii Publice

Universitate de Stat

Transport in Comun