Skip to main content

La fel ca și tine, apreciem poveștile, iar cele cu eroi sunt în topul preferințelor. Pentru că la Coresi Avantgarden comunitățile se construiesc din povești ale oamenilor și sunt conturate din implicare și dinamism, ne-am format deja o tradiție de a ne angrena cu sufletul și cu toate forțele noastre în proiectul Brașov Heroes, la care te invităm să ni te alături. Probabil știi deja că Brașov Heroes este un eveniment organizat în scopul strângerii de fonduri pentru a susține o serie de cauze importante pentru comunitatea locală, sub forma unei curse cu obstacole. Mai exact, există mai multe variante de traseu, respectiv cursa scurtă, cursa lungă și cursa de familie cu obstacole, în funcție de interes și gradul de de pregătire fizică. Fiecare participant înscris la cursă optează pentru o cauză pe care o susține prin taxa de participare și, sperăm noi, și prin mobilizarea prietenilor dornici de alergare și fapte bune la început de vară. Aflat deja la a șasea ediție, Brașov Heroes a ajuns să însumeze în decursul timpului peste 6 000 de oameni care au alergat, au susținut și au donat mai mult de 330 000 lei pentru 60 de proiecte din comunitate. În ceea ce privește numărul celor implicați ca voluntari, simpatizanți sau parteneri, acesta depășește 500. Nu putem decât să facem o reverență în fața puterii mobilizatoare a binelui și a comunității și să fim mândri că am avut și avem alături oameni destoinici și cu inimă mare, întocmai ca eroii din povești. Ediția curentă are ca scop celebrarea celor care au fost aproape cauzelor Brașov Heroes atâta timp, care au contribuit la creșterea unei comunități cu valori comune și care continuă să depășească obstacole. Toți cei din echipa Coresi Avantgarden susțin Viața trăită din plin și doresc să reaprindă bucuria de a fi împreună. Credem cu tărie în puterea unei comunități și nu putem decât să fim bucuroși și onorați să punem mână de la mână pentru a susține inițiative de suflet și oameni care își doresc să aducă schimbări pozitive. Mereu inspirați de bine 😉   Evenimentul de anul acesta se va desfășura duminică, pe 2 iunie și numără din partea Coresi Avantgarden nu mai puțin de 4 echipe înscrise. Iată și cauzele pe care am ales să le susținem:

  • Organizația Națională “Cercetașii României” Centrul Local “Orizont” Brașov, care își dorește să ofere o experiență de 4 zile în natură unui număr de 130 de copii și tineri cercetași, în urma cărora vor deprinde abilități valoaroase pentru viață. De asemenea, un alt obiectiv constă în parcurgerea unui atelier pilot de către copii și tineri pentru a învăța noțiuni de orientare și organizare pentru hike, urmând să transmită mai departe către nou-inițiați informațiile acumulate în urma cursului.
  • Organizația “Asociația Raza de Speranță”, care își dorește să ofere un program tip tabără de vară pentru 40 de copii și tineri cu autism, care va integra art-terapie, grupuri de dezvoltare, activități de socializare și generalizare, meloterapie, hipoterapie și terapie prin mișcare.

În data de 1 iunie ești așteptat pentru a ridica kitul de participare de la Coresi Shopping Center, urmând ca dumincă să ne vedem în Zona de Agrement Noua, între orele 08:30 – 15:00 pentru a alerga, a depăși obstacole și a ne arăta alura ta de Erou. Noi vom fi la linia de finiș pentru a imortaliza momentul cu aparatele de fotografiat. În cazul în care dorești să alergi, să susții sau să donezi, îți recomandăm să accesezi link-ul evenimentului pentru a afla mai multe detalii https://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro Hai să celebrăm împreună bucuria de a oferi un ecou acțiunilor noastre!