Skip to main content

De la conceptul blocurilor înghesuite, construire pentru clasa muncitoare, dezvoltatorul Kasper Development a schimbat radical viziunea imobiliară de la poalele Tâmpei oferindu-le celor care au ales Coresi Avantgarden nu doar o locuință, ci experiențe de viață.

Dezvoltatorul imobiliar Kasper Development a vrut să schimbe percepția învechită cu privire la ceea ce  înseamnă un cartier și să ofere un loc modern unde să vrei să trăiești cu adevărat, să ai parte de confort și de experiențe de viață.

Achiziția unei locuințe este întotdeauna o decizie emoțională. Și este firesc să fie așa, pentru că nu vorbim doar de o proprietate imobiliară, ci de un loc care va deveni acasă, un loc unde vei petrece momente importante împreună cu cei dragi și unde vei crea amintiri. Bucuria  de a achiziționa un imobil propriu poate fi atât de mare, încât ar putea să altereze obiectivitatea și imparțialitatea de care ar trebui să dai dovada. Indiferent cât de amplă este lista de argumente care înclină decizia asupra unui imobil sau altul la momentul achiziției, privește în perspectivă și la valoarea proprietății în timp.

Pentru a lua o decizie pe care să nu o regreți mai târziu, iată câțiva factori de care să ții cont și la care să nu faci compromisuri:

Localizarea imobilului

Localizarea este importantă, în primul rând pentru calitatea vieții personale, dar și pentru menținerea și creșterea în timp a valorii imobilului. În mai puțin de patru ani Coresi Avantgarden a devenit un mini oraș în cel mai frumos oraș al României. La momentul actual, Coresi Avantgarden este singurul ansamblu rezidențial din România, integrat armonios între un Shopping Resort și un campus modern de birouri. Un proiect gândit în cel mai mic detaliu pentru a reda Brașovului și locuitorilor săi 8% din suprafața orașului. Doar traversezi strada și ajungi într-un centru comercial cu o atmosferă vibrantă, unde găsești toate serviciile de care ai putea avea nevoie: magazine, cafenele, restaurante, cinema, hypermarket, servicii de beauty & întreținere, agenție de turism, locuri de joacă și zone de relaxare. Câțiva pași mai încolo, Coresi Street completează oferta cu showroom-uri de mobilier sau electrocasnice, accesorii, dar și o sală de sport și fitness. Pe toate le ai la îndemână, fără să apelezi la mașină și să pierzi timp în trafic.

Aleea Aviatorilor

Caracterul occidental al întregului ansamblu este remarcat din primul moment și reprezintă o caracteristică evidentă și unică. Este singurul ansamblu din țară traversat de o alee pietonală generoasă, denumită de iubitorii ei „Republicii 2” a Brașovului. Aleea Aviatorilor este presărată cu cafenele cochete  și spații comerciale care oferă servicii complementare și utile tuturor locuitorilor din zonă.

Aceasta reprezintă un centru de atracție atât pentru locuitorii complexului rezidențial, dar și pentru oricine dorește să se relaxeze și să se plimbe într-o atmosferă liniștită și vibrantă. În plus, pietonal este și o cale de acces direct între centrul comercial Coresi, zona rezidențială și de birouri, Parcul Sportiv, Gara Centrală până spre Centrul Civic.

Educația pe primul plan

Unul dintre centrele de greutate pentru familiile din Coresi Avatgarden este centrul educațional Cartier Hub Coresi-Learnex. Acesta a de devenit un model principal de referință pentru o comunitate sănătoasă. Contribuția Cartier Hub în comunitate este extrem de mare, ținând cont că derulează programe educaționale pe tot parcursul săptămânii și anului școlar, inclusiv în vacanțe prin programul Școala de Vacanță. În centrul educațional activează profesori și voluntari dedicați pentru atelierele copiilor. Și părinții se implică însă voluntar, iar unul dintre tați se ocupă acum de implementarea unei aplicații care digitalizează și automatizează procedurile de înregistrare a prezenței cursurilor de robotică, pentru un acces mai ușor al părinților și monitorizarea activității. 

Viața din interiorul cartierului

Cafeneaua Schilthorn

Cafeneaua Schilthorn este proiectul Danei și al lui George, doi oameni care iubesc natura, munții, cafeaua bună și compania oamenilor frumoși. Aici poți servi o cafea preparată la cele mai înalte standarde. Cafeaua este prăjită de Bob Coffee Lab din București, campioni mondiali la prăjit cafea în 2016. Oferta cafenelei include și dulciuri sau gustări artizanale făcute în Brașov.

Locația a fost aleasă pe Aleea Aviatorilor pentru a fi la îndemâna celor care lucrează în birourile din Coresi Business Park, dar și pentru a fi accesibilă celor care doresc să iasă la plimbare într-un loc liniștit.

Vegan’za

Bistro-ul vegan Vegan’za s-a născut din pasiunea Danei Coldea de a găti sănătos și delicios, din preocuparea pentru gusturi deosebite, pentru noutate și bucuria de a se exprima prin arta culinară.

Vegan’za pregătește în fiecare zi un meniu nou, cu supe, feluri principale și deserturi vegane. La prepararea acestora nu se folosește făină, zahăr sau vegeta, nici arome sau coloranți. „Creăm varietate de arome din multe condimente naturale mai rar întâlnite în bucătăria tradițională precum ghimbir, turmeric, coriandru, piper cayenne, nucșoară, cardamom sau garam masala”, spune Dana.

Rezultatul? Te lăsăm singur să descoperi cât de delicios poate fi un preparat vegan gătit cu pasiune! Și chiar dacă nu ești adeptul unei alimentații preponderent vegane, vei descoperi că un prânz ușor, nutritiv, cu ingrediente curate și naturale îți aduce multe beneficii.

Kanopian

Experiența unică în România de in-room dining, șofer personal, închirieri mașini de lux sau servicii concierge non-stop sunt doar câteva exemple de facilități premium la care ai acces în calitate de musafir Kanopian. Kanopian, primeste musafirii locatarilor din Coresi Avantgarden și oferă cazare de business partenerilor companiilor care activează în Coresi Business Park. Mai mult, oaspeții sunt întâmpinați și cu cadouri de bun venit. În spatele Kanopian Penthouse Hotel este o echipă de tineri devotați, primitori și ambițioși, care onorează valorile ospitalității.

Belaqva

Clubul Belaqva completează perfect experiența serviciilor premium. Belaqva înseamnă frumusețe a apei, ale cărei forme și proprietăți uimitoare își propun să returneze un trup întregit fizic, mental și emoțional. Prin inovație, asocierea brandurilor de top, legătura permanentă cu trendurile internaționale, implicarea activă și participarea echipei de traineri în cadrul unor evenimente recunoscute la nivel internațional, Belaqva pune Brașovul pe harta standardelor Active Wellness oferind un puzzle al claselor, sesiunilor de înot și echipamentului de ultimă generație, astfel încât fiecare doritor să își poată construi pachetul optim pe marginea consilierii atente a antrenorului.

 

Sursa : www.fwdbv.ro