Skip to main content

Înțelegem tendințele lumii contemporane și le translăm în formule de design pentru viitor. Proiectat cu o atenție specială asupra detaliilor, complexul Kudo, un ansamblu rezidențial exclusvist din inima fermecătorului burg al breslelor este o șansă unică pentru cei cărora le place să-și aducă visurile în realitate. Ne place să înțelegem luxul nu doar ca pe un sector care implică operatori și investiții, dar mai ales ca pe un sistem de valori durabile, care acționează ca un catalizator al transformărilor urbane. Ne-am lăsat inspirați povestea seducătoare a unui oraș cu identitate și tradiție pentru un proiect special, pe care îl gândim ca pe o declarație de stil în ediție limitată.

 

Kudo este un ansamblu rezidențial exclusivist, reunind 94 de apartamente excepționale, cu funcții și atribute unice, imaginate conform celor mai înalte exigențe de locuire. Nu doar că am optimizat spațiile, dar le-am insuflat caracter, sens și suflet, reflectând personalitatea unică a rezidenților noștri. Pentru acest proiect am pus în contact generații tinere de arhitecți și designeri de interior, pentru a obține idei contemporane, perspective și inspirație pentru a da o nouă semnificație luxului, adaptată unui mediu urban în continuă schimbare. O echipă de elită dedică timp și expertiză pentru a crea o experiență de înaltă clasă. Reunite într-un design compact, gândim detalii care vor vorbi despre stil, în limbajul subtil al rafinamentului contemporan. Alegem materialele, accesoriile și echipamentele din gamele de top ale unor furnizori de elită, pentru a asigura atât estetica și confortul unui centru excepțional, cât și înaltele standarde tehnologice. Respectăm, totodată, normele actuale de dezvoltare etică, sustenabilitate și de responsabilitate față de mediu. Oază privată în mijlocul agitației orașului, apartamentele din complexul Kudo vor oferi zone elegante de socializare și distracție, alături de spații intime de confort, pentru restabilirea sentimentului de bunăstare. Eficiența energetică este o prioritate pentru noi, încă din faza de proiectare. Am gândit totul în cele mai mici detalii, de la încălzirea în pardoseală, care asigură un confort odihnitor în serile reci de toamnă, la suita dotărilor tehnice inovatoare, care folosesc soluții inteligente pentru randament maxim în condiții de consum minim de energie și emisii scăzute. Pentru complexul Kudo am ales exclusiv tehnologii inovative, perfect curate, sisteme regenerabile, fiabile, silențioase, ușor de utilizat și deosebit de rentabile.

 

În peisajul său pitoresc la poale de munte, Kudo ar putea fi o aventură de cinci stele, într-o zonă turistică fabuloasă. Un punct important pe harta unui mare oraș contemporan, inima unui important centru istoric și cultural, parte din povestea de succes a unui oraș european. Rentabilitatea investiției este garantată de dinamica unui oraș vibrant, care atrage turiști, comunități artistice. business-uri și investiții. Veți fi în centrul acestei energii creatoare, în centrul atenției, în centrul lumii culturale, privilegiați să locuiți în două lumi deoadată – în vechea lume a unui burg transilvan și în universul ultramodern al uneo oaze de confort contemporan.

 

Construim viitorul astăzi. Suntem încântați și motivați să continuăm o muncă valoroasă, care ne aduce mereu mai aproape de oameni. Pornită de la ei, și de la clădirile care îi adăpostesc, povestea noastră a devenit misiune în universul special al relațiilor dintre locuire, familie, mediu și comunitate. Sărbătorim pe șantier primele zile de primăvară, inspirați de un vis care prinde contur. Până când lucrările vor fi finalizate, jurnalul rămâne, ca de obicei, unul dintre modurile în care putem ține legătura. Află că, la un an de la lansarea acestui proiect, munca noastră capătă sens. Lucrările de zidărie exterioară sunt deja executate, instalațiile electrice au fost montate, iar echipele noastre au deschis, la începutul lui aprilie, o nouă etapă de dezvoltare a acestui complex, despre care urmează să vă povestim pe larg mai departe.

 

KUDO: în plin proces de execuție a lucrărilor de instalații

 

Proiectul KUDO, constând în construirea a 2 blocuri de locuințe colective, având regimul de înălțime D+P+5E+R, însumează 94 unități locative și 102 parcări, dintre care 15 sunt locuri exterioare și 87 subterane. Cele două imobile se află în plin proces de execuție a lucrărilor de instalații și de pregătire a suprafețelor în vederea finisării ulterioare.

 

Până în prezent, atât în blocul K1, cât și K2 s-au executat lucrările aferente structurii de rezistență, constând în executarea a 148 de piloți forați cu diametrul de 880 mm și 140 de piloți forați având diametrul de 620 m. Adâcimea medie a forajelor este  de 15 m, fundații  de tip radier, și structura în cadre din beton armat.

 

Au fost executate lucrările de zidărie exterioară din caramidă Porotherm de 30 cm grosime: pereții de compartimetare din zidărie Porotherm de 30 cm și 11,5 cm grosime, dar și  lucrările de montare a tâmplarieo exterioare din PVC. Lucrările de aplicare a tencuielii pe pereți și tavane sunt executate în proporție de 100% la blocul K1 și în proporție de 100% de la etajul 1 până la etajul 4 la blocul K2. În plus, în blocul K1 sunt executate în totalitate structurile metalice ușoare aferente ghenelor din gips carton cu rol de mascare a instalațiilor.

 

Dacă este să ne referim la instalații, află că lucrările de montare a instalațiilor electrice – constând în montarea cablurilor electrice, a tuburilor de protecție a acestora și a dozelor de aparataj – sunt finalizate în ambele blocuri, iar momentan echipele de muncitori execută lucrările aferente instalațiilor sanitare și termice în ambele blocuri.

 

Referitor la lucrările de anvelopare a clădirii, află că atât în cazul blocului K1, cât și în cazul blocului K2 sunt executate lucrările de hidroizolare a terasei acoperiș și a terasei circulabile aferente etajului 6. Lucrările de hidroizolare perimetrală a logiilor și a balcoanelor sunt, de asemenea, executate, inclusiv montarea coloanelor și sifoanelor de preluare a apelor pluviale, precum și turnarea șapei în logii și balcoane.

 

Fațadele blocului K1, constând în aplicarea stratului izolant din vată minerală de 15 cm grosime, aplicarea masei de șpaclu și a plasei din fibră de sticlă, precum și aplicarea tencuielii decorative și montarea finisajului din Klinker sunt finalizate.

 

Fațadele blocului K2 se află în curs de finalizare. Până în prezent toate fațadele sunt prevăzute cu stratul de termoizolare din vată minerală de 15 cm, masă de șpaclu și plasă din fibră, iar fațadele Nord și Sud sunt prevăzute cu tencuială decorativă și finisaj din Klinker.

 

În plus, planșeele parcărilor amplasate la demisol în cazul blocului K1 și la demisol și parter în cazul blocului K2 sunt prevăzute cu strat izolant din vată minerală lamelară, dedicată pentru aceste tipuri de parcări.

 

Aceste blocuri sunt în totalitate racordate de rețelele publice de utilități, fiind executate toate lucrările de racordare la rețelele publice de canalizare menajeră, apă potabila, gaz și electricitate.