Skip to main content

inspirat

de tine

Concept Coresi Avantgarden

Un concept gândit și dezvoltat pentru prezent și viitor.

Când am conturat masterplanul acest proiect în 2015, ca dezvoltatori – Kasper Development și Ceetrus – am înțeles că Brașovul are nevoie nu doar de blocuri de locuințe, ci și de spații verzi pentru petrecerea timpului liber, de o creșă sau de o grădiniță, de zone pentru activități sportive și mai ales de locuri de joacă pentru cei mici… Pe scurt, am creionat un proiect urbanistic de poveste.

Prin proiectul de amploare pe care îl construim în prezent – Coresi Avantgarden – oferim rezidenților bucuria de a trăi într-o comunitate plină de vitalitate, un loc unde vecinii au toate facilitățile pentru a socializa și a trăi într-un mediu armonios și dinamic.

Gândit în cel mai mic detaliu

Coresi Avantgarden este singurul ansamblu rezidențial din Romania, integrat atât de armonios între un Shopping Resort și un campus de birouri. Complexul cuprinde mai multe zone de interes, cea principală fiind componenta rezidențială, urmată de o zonă de comerț și servicii la parterul blocurilor, unități educative, hub comunitar, precum și alte funcțiuni complementare. Am prevăzut mai multe zone de socializare, locuri de joacă pentru cei mici în fiecare etapă a proiectului, piste de biciclete și un parc generos în faza a patra.

Un nou stil de viață. Inspirat de tine

Dezvoltăm mai mult decât un complex de locuințe…  

Este o poveste în care am crezut cu toții; atât voi, cei care ați creionat pe hârtie un vis cu numele acasă, cât și noi, echipa de construcție care l-am adus la viață. Locul unde ai ales să locuiești are la bază viziunea și nevoile tale. Sentimentele de confort și de liniște pe care le ai când te afli acasă, alături de familie și de prieteni, sunt incomparabile. Ca să te bucuri de micile detalii, facem constant demersuri pentru a-ți personaliza apartamentul, încă din stadiul de proiect, ținând cont de stilul tău. O viziune adusă la viață înseamnă pentru noi un obiectiv împlinit. Inspirat de tineCa să ai parte de atmosfera caldă și primitoare pe care ți-o dorești. 

Etape de construcție

Întregul complex va fi dezvoltat în cinci etape. 4 600 de familii vor locui în Coresi Avantgarden. 

Primele două etape ale complexului sunt finalizate. Până la finalul anului 2019 vom preda cheile tuturor rezidenților din faza a treia.  

Faza 1
667 apartamente
13 blocuri
Concept M2 Studio

Faza 2
352 apartamente
9 blocuri
Concept M2 Studio

Faza 3
288 apartamente
4 blocuri
Concept IGLOO

În prezent vindem și dezvoltăm faza a patra a complexului. Conceptul aparține M2 Studio și s-a concretizat în 15 blocuri ce cuprind 806 unități locative. Pentru a fi la curent cu stadiul lucrărilor, verifică secțiunea Jurnal pe șantier din Blog. Pe lângă locurile de joacă pentru copii prevăzute în această fază, am rezervat 2 400 mp de teren pentru amenajarea unui parc. 

Planuri pentru anul 2020: demarăm faza a cincea, cu un potențial de dezvolta 2 400 de apartamente. Fiecare bloc va dispune de parcare subterană. Tot în această etapă vor fi dezvoltate un complex sportiv și o școală nouă dedicată acestui cartier.