smartcity

club

Devii proprietar si beneficiezi din primul moment si neconditionat de parteneriate durabile. Ai beneficii multiple direct folosind cardul Smart Cityclub.

Mobexpert

Industrial, modern sau clasic… Indiferent de stil, la Mobexpert beneficiezi de 10% discount la mobilier și decorațiuni pentru apartamentul sau terasa ta.

Vezi SiteVezi Site

Euromobila

În apartament nou ai nevoie de canapea nouă! Tu alegi modelul, textura și culoarea. Primești 5% reducere la orice produs achiziționat din magazinul de pe Calea București 104.

Vezi SiteVezi Site

Arredo Mobili

Înainte să amenajezi apartamentul consultă un specialist Arredo Mobili pentru o simulare 3D a locuinței tale.

Vezi SiteVezi Site

Kudia Studio

Amenajarea locuinței ar trebui să fie o plăcere, nu o grijă în plus. Kudia Studio – reprezentant al producătorului german Bauformat-Burger – este consultantul tău personal în proiectarea și amenajarea bucătăriei.

Vezi SiteVezi Site

Medlife Brașov

Ai grijă de sănătatea ta! La MedLife Brașov beneficiezi de discount-uri la servicii medicale în baza programului Club Coresi Avantgarden.

Vezi SiteVezi Site

Allianz Tiriac

Oferte speciale la o gamă variată de produse și servicii de protecție și planificare financiară, pe toate segmentele de asigurări – auto, locuință Armonia Plus, călătorie, sănătate.

Vezi SiteVezi Site

Centrul Magnus

Ai ales să fii avantgardist? Beneficiezi de 20% reducere la toate cursurile de limbi străine oferite de Magnus School, precum și la programul after-school pentru copilul tău!

Vezi SiteVezi Site

Come Back

Peste 20 de sortimente de cafea și ciocolată, limonadă, patiserie și șandvișuri, paste făcute în casă sau desert. Primești 10% discount la nota de plată pentru produsele preferate.

Vezi SiteVezi Site

Don Antonio

Restaurantul cu specific italian este perfect pentru un prânz de afaceri sau pentru o cină pe îndelete cu familia și prietenii.

Vezi SiteVezi Site

Rovere Mobili

Mobilier de lux pentru cei interesați de modă, design, artă și rafinament. Unicitatea produselor este dată de calitatea și prestigiul unor brand-uri de renume.

Vezi SiteVezi Site

Ador Mobila

Amenajarea noului apartament este o provocare? Mobilier la comandă pentru bucătărie, dormitor sau sufragerie la Ador Mobila.

Vezi SiteVezi Site

Nomasvello

Salonul de înfrumusețare Nomasvello Coresi îți pune la dispoziție servicii premium No+Vello, brandul numarul 1 în lume în tratamente cosmetice cu IPL, la preț preferențial.

Vezi SiteVezi Site

Sophia

Consultanță profesională în amenajarea de lux a locuinței: ambient, stiluri și tendințe în home design numai la SOPHIA.

Vezi SiteVezi Site

Zen Pen

Magazinul ZEN PEN livrează mai mult decât instrumente de scris, livrează o filosofie a muncii care se cere învățată sau îmbunătățită, reprezentând în același timp un refugiu creativ pentru toți cei care îsi doresc să testeze instrumentele de scris.

Vezi SiteVezi Site

SportU

SportU Brașov este un shop de articole, echipamente și accesorii destinat sportivilor amatori și de performanță.

Vezi SiteVezi Site

The Home

The Home este înainte de toate un shop de design interior, ce conține fărâme de rai ale unui “acasă” pentru toate gusturile. Un concept inspirat din autenticitatea stilului Nordic, bazat pe simplitate, rafinament și calitate.

Vezi SiteVezi Site

Smart Lighting

Corpurile de iluminat joacă un rol important în gradul tău de confort. Clasice sau moderne, lustre sau plafoniere, candelabre sau aplice… îți oferim peste 1500 de modele echipate și iluminate cu LED.

Vezi SiteVezi Site

SomProduct

Oferim produse care să îmbunătățească nivelul de confort al fiecarui cumpărător. Pentru că știm cat de important este să avem parte de un somn odihnitor și să ne înconjurăm de obiecte frumoase și de bună calitate.

Vezi SiteVezi Site

Annora Lighting

Design. Personalitate. Funcționalitate. Corpuri de iluminat elegante pentru locuința ta din Coresi Avantgarden la preț special. Mii de produse în cele două showroom-uri de pe Calea București nr. 1 și Iuliu Maniu nr. 33, Brașov.

Vezi SiteVezi Site

Best Optic

Cele mai bune metode și tehnologii în optometrie pentru a vă oferi soluția de corecție vizuală în funcție de nevoile, activitățile, așteptările și bugetul dumneavoastră.

Vezi SiteVezi Site

apartamente.

cartier.coresi