Rezoluții în noul an #BucuriePentruViitor

Rezoluții în noul an #BucuriePentruViitor

Orice nou an vine însoțit de rezoluții proaspete, unele ușor realizabile, altele cu adevărat provocatoare. Noi îți prezentăm o listă cu rezoluții care să îți servească sursă de inspirație nu doar pentru 2019, ci pe termen lung.

Conform unui studiu realizat în anul 2018, iată topul rezoluțiilor care s-au regăsit într-un eșantion de 2 000 de persoane: să mănâce mai sănătos sau să țină o dietă, să efectueze mai multe exerciții fizice, să slăbească, să economisească mai mult și să cheltuie mai puțin, să deprindă o nouă abilitate sau un nou hobby, să renunțe la fumat, să citească mai mult, să își găsească un alt loc de muncă, să consume mai puțin alcool, să petreacă mai mult timp alături de familie și de prieteni. Adăugăm la această listă o rezoluție care se regăsește în inimile tuturor, dar necesită un efort susținut pentru îndeplinire, aceea de a avea propria casă sau de a se muta într-o casă nouă. Noi îți propunem următoarele rezoluții pentru sufletul tău:

  1. Descoperă-ți pasiunea și valorific-o

Atunci când ai o meserie pe care o iubești, ești fericit, motivat și productiv. Descoperă acel lucru care te face fericit, găsește-ți pasiunea și ocupă-te zilnic de culegerea roadelor.

  1. Găsește ceva de făcut doar pentru tine

Poți ajunge cu ușurință prins în diverse lucruri care țin de alții, fie că este vorba despre locul de muncă, fie că este vorba despre familie și apropiați. Păstrează în fiecare zi câteva minute pe care să le rezervi doar pentru tine, fie că este vorba despre meditare, gătit, exerciții fizice, compus poezii. Absolut orice care îți face plăcere, dar să fie diferit de ceea ce îți ocupă deja ziua.

  1. Laudă-te singur atunci când meriți

Pe lângă faptul că recunoașterea meritelor conduce la  o încredere crescută de sine, aceasta conduce și la o stare sporită de fericire și productivitate. Din păcate însă, acest obicei a devenit tot mai rar întâlnit, așadar nu strică din când în când să te feliciți singur pentru reușite. Meriți!

  1. Străduiește-te să înveți ceva nou în fiecare zi

Este ușor să te lași purtat de o anumită rutină zilnică. Fie că citești un articol, discuți despre o abordare diferită cu un coleg sau orice altceva, ajută schimbarea tiparului și a ritmului cu care ești deja obișnuit. Suntem înconjurați de surse infinite de informații, prin urmare trebuie să învățăm și să ne dezvoltăm.

  1. Creează-ți noi cunoștințe

Învață să comunici cu oameni și profită de orice ocazie pentru a lega noi prietenii. Atunci când ești conectat constant te vei bucura nu doar de informații noi, ci și de o companie plăcută.

  1. Fii curajos

Ieși din zona de confort. Pregătește-te mental pentru a face față diverselor tipuri de prvocări. Ia cuvântul atunci când simți că ai dreptate sau pentru a-ți susține un principiu. Nu trebuie să fii nepoliticos sau arțăgos. Expune-ți simplu și concis punctul de vedere, implică-te în cauzele care consideri că merită. Chiar dacă îți va părea dificil la început, cu timpul vei dobândi o mai mare lejeritate.

  1. Ascultă mai mult decât să vorbești

Este adevărat că tăcerea este de aur, iar vorba de argint. Planifică să asculți mai mult și sunt șanse mari să descoperi sfaturi sau soluții negândite. În plus, oamenii se simt mult mai motivați să acționeze atunci când se simt ascultați cu adevărat.

  1. Organizează-te

Chiar dacă practici cu consecvență teoria haosului, puțină organizare nu va dăuna. Folosește-te de agendă, computer sau aplicație pentru telefon pentru a prioritiza activitățile. Există aplicații special concepute pentru diverse activități, începând de la programul de alăptare și până la numărarea pașilor.

  1. Descoperă un nou hobby sau activitate plăcută

Poate că anul acesta vei începe colecția de pălării la care visezi de ceva vreme. Sau poate că îți vei redecora noul apartament din Brașov. Vei observa cât de mult te va ajuta să te dezvolți acest strop de noutate.

  1. Acordă-ți timp să râzi

Uneori chiar și de tine, căci nu ești perfect/ă, oricât de mult ți-ai dori. Până la urmă o singură viață ai și merită trăită din plin. Zâmbește ori de câte ori ai ocazia nu doar alături de familie și prieteni, ci și alături de colegi de muncă sau oameni pe care abia i-ai cunoscut. Nu ai absolut nimic de pierdut. 😉

Suntem curioși: care sunt rezoluțiile tale pentru 2019 și cum te vei bucura de cele 365 de posibilități de realizare pe care ți le oferă noul an? Îți dorim succes în realizarea lor, iar dacă dorința unei case se regăsește pe lista ta, Coresi Avantgarden este acea oază de bucurie, dinamică și trainică pe care o cauți, construită de oameni pentru oameni…

 

Grup

IMMO LILA SRL

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, str. Ioan Popasu 15, Biroul 5A, Bl. C14, Ap. 50 și punct de lucru în municipiul Brașov, str. Zaharia Stancu nr. 8B, jud. Brașov, cu nr. de ordine în Registrul Comerțului J8/2159/2017 și CUI 37998040, cont bancar IBAN nr: RO04 BSEA 0110 0000 0062 6149, deschis la Credit Agricole Bank

Immo Lodgia S.R.L

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 2, județ Brașov, România, inregistrata sub cod fiscal RO 35259556, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr.: J8/1924/23.11.2015, având contul nr: RO22 INGB 0000 9999 0547 3352, deschis la banca ING Bank

Avantgarden Immo-Invest S.R.L.

societate de drept roman, cu sediul social in municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 5, județ Brașov, România, având cod unic de înregistrare RO 31570460, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov sub nr. J08/679/2013, cont bancar IBAN nr: RO72 BSEA 0110 0000 0134 9806, deschis la Credit Agricole Bank