Coresi Avantgarden este povestea frumoasă pe care am început-o în primăvara anului 2016. Suntem entuziasmați pentru că ne apropiem de finalizarea primului bloc (Euforia), iar alte patru (Energia, Zen, Armonia și Bucuria) sunt deja în construcție. Povestea se dezvoltă și în realitate, nu doar pe hârtie sau pe planuri. La începutul acestei veri vor fi date în folosință primele apartamente, iar 150 de eroi vor avea un cadru nou în care să își construiască amintirile. Pentru a te familiariza cu conceptul și a deveni și tu unul dintre personajele poveștii noastre, îți schițăm structura următoarei faze.

Povestea „Coresi Avantgarden, Viață trăită din plin.” continuă… Modurile în care proiectăm, construim și trăim în casele noastre sunt reflecții ale lumii din jurul nostru. Iar noi ne-am propus să ne înconjurăm de un decor frumos. Ne-am propus să însuflețim parcursul eroilor noștri și să le oferim posibilitatea de a-și pune în valoare calitățile. Vom construi blocurile Dinamic, Unic, Tonic, Stil, Avatar și Activ; nu sunt înalte, majoritatea au 5 și 6 etaje, pentru ca tu să beneficiezi de intimitate, dar și de o priveliște frumoasă către munți de pe terasa locuinței tale.

Clădirile și decorul propun o experiență urbană superioară. Amenajăm în faza a doua piste pentru biciclete si role, spații verzi, mobilier urban, alei de acces, trotuare pietonale, un sens giratoriu la intrarea în cartier și o rețea de iluminat public. Ne dorim să ai parte de o oază de liniște și relaxare în interiorul locuinței tale, în timp ce infrastructura îți permite să rămâi conectat la viața dinamică a orașului, oferindu-ți astfel un nivel sporit de calitate a vieții. Această zonă a cartierului are o poziționare avantajoasă, reprezentând conexiunea dintre o zonă verde și proximitatea cu centrul comercial Coresi.

Într-o lume care se schimbă constant, pentru noi este important să înțelegem ce înseamnă o viață de zi cu zi mai bună acasă. Siguranța, confortul și intimitatea sunt valorile cheie ale unei familii, dar și cele prin care definim acest proiect. Tocmai de aceea, finisajele, amenajările și facilitățile Coresi Avantgarden sunt gândite pentru un stil de viață special. Pentru că acasă oricine se întoarce cu drag și se simte în siguranță!

 

Call Now Button
RO
EN RO