Iunie se apropie de final, iar noi adăugăm o nouă filă în jurnalul de șantier Coresi Avantgarden. Nu ne pregătim de vacanță, ci accelerăm lucrările de construcție, cu toate că vremea nu este întotdeauna de partea noastră. La Coresi Avantgarden optimismul ne însoțește fie ploaie, fie soare și ne animă în toate demersurile.

În calendarul popular luna iunie este cunoscută sub denumirea de cireșar deoarece acum este perioada de pârg a cireșelor. O altă explicație pentru această lună din an are legătură cu zeița Iuno, protectoarea femeilor căsătorite, fiind considerată o lună prielnică pentru organizat nunți deoarece se leagă căsnicii trainice. De asemenea, în iunie sunt o mulțime de sărbători și evenimente folclorice. Nu în ultimul rând, sunt vehiculate o mulțime de superstiții cu privire la vreme și la productivitatea anului agricol. Dacă se apropie un eveniment important din viața ta, îți dorim spor maxim cu organizarea lui…

Despre prima fază a proiectului

Echipele lucrează la finalizarea lucrărilor exterioare pentru blocul Armonia pentru a putea amenaja zona verde în scurt timp. La blocul Zen (7) s-au aplicat zugrăveli la ultimele etaje, pentru a putea finaliza montarea parchetului și a ușilor. Se lucrează intens și la spațiile comune.

La blocul Bucuria se recepționează apartamente în cele trei corpuri, în paralel. Dacă nu ai fost programat încă, vei fi contactat de către departamentul Comercial-Juridic în scurt timp. S-au alocat și numerele stradale pentru aceste blocuri. Dacă ești proprietarul unui apartament din blocul Bucuria vei putea primi scrisori pe adresa: strada Tudor Arghezi nr. 25 (corpul 11), nr. 23 (corpul 12) sau la nr. 21 (corpul 13).

Stadiul lucrărilor pentru blocurile din faza a doua

La blocul Dinamic (14) fațada este finalizată în proporție de 80%. O veste excelentă am primit în privința instalațiilor electrice și a celor sanitare la roșu, care sunt finalizate integral.

În blocul Unic (15) plăcile ceramice de gresie și faianță au fost montate, iar termosistemul este montat în procent de 60%. Și aici instalațiile electrice și sanitare sunt finalizate. În prezent eforturile echipei se concentrează pe montarea granitului în spațiile comune, începând de la parter până la etajul 5.

La etajul 6 din blocul Stil (16) se aplică tencuială, iar fațada este realizată în procent de 30%. Instalațiile electrice și sanitare sunt montate până la etajul 7, iar plăcile ceramice de gresie și faianță se aplică în prezent la parter și la etajul 1. Blocul Stil (17) are un număr mai mare de apartamente, se avansează mai lent. Printre realizările recente care au avut loc în blocul Stil (17) se numără montatul gresiei și al faianței la apartamentele situate la parter, aplicarea tencuielii la etajul 4 al blocului, iar la exterior fațada este realizată în procent de 10%.

Despre blocul Activ (18) vă împărtășim faptul că are fațada realizată în procent de peste 50%, iar lucrările curente sunt legate de aplicarea tencuielii la etajul 4 și realizarea instalațiilor electrice și sanitare la apartamentele situate la etajul 5. În blocul Activ (19) echipele aplică în prezent tencuiala la apartamentele de la etajul 3, iar la etajul 4 se realizează instalațiile electrice și sanitare.

La blocul Tonic (28) instalațiile sanitare și electrice sunt realizate 100%, fațada este 80% finalizată. În ceea ce privește lucrările de construcție, acestea vizează în prezent etajul 1, unde se montează gresia și faianța în apartamente, dar și etajul 6 unde se aplică tencuieli.

Despre blocul Avatar (29) îți putem împărtăși câteva noutăți: se execută lucrări de zidărie la etajul 6, tâmplăria PVC se montează la etajul 5, instalațiile electrice și sanitare se execută la apartamentele de la etajul 3, iar la parter se aplică tencuieli. Ultimul dar nu cel din urmă, în blocul Avatar (30) se execută lucrări de zidărie la apartamentele situate la etajul 8, se montează tâmplăria PVC la etajul 7, iar instalațiile electrice și sanitare se execută la apartamentele situate la etajul 2.

Evoluția lucrărilor pentru blocurile din faza a treia

De pe Aleea Aviatorului vei avea acces la blocurile din cea de-a treia etapă a proiectului. Echipele lucrează intens la structura de rezistență a clădirilor. Se toarnă beton, planșee, se zidesc mii de bucăți de cărămidă. Forma blocurilor este derivată dintr-un imaginar aranjament de cuburi pentru copii. De-aici au reieșit consolele masive și arhitectura neobișnuită pentru Brașov. Cele 288 de apartamente sunt grupate în patru blocuri situate în imediata apropiere a aleii pietonale.

Noi nu ne dorim pentru ultimul weekend din iunie decât să ne bucurăm de vreme frumoasă. Ceea ce îți dorim și ție: timp frumos petrecut împreună cu cei dragi. Dacă ai terminat de făcut bagajul și te pregătești de vacanță, îți dorim relaxare plăcută… Ne poți trimite o vedere pe strada Zaharia Stancu nr. 6! 😉

Call Now Button
RO
EN RO