Jurnal pe șantier… iulie 2018

Jurnal pe șantier… iulie 2018

Luna iulie, desemnată în tradiția populară drept Cuptor, este în general cea mai caldă din an. Se spune că pe cât de cald este în iulie, pe atât de frig va fi în luna februarie. Numele acestei luni provine de la Iulius Cezar, renumitul împărat roman, născut în această lună. Datinile din popor susțin că sfinții care ocrotesc această lună au puteri asupra recoltelor și le protejează dacă sunt cinstiți cum se cuvinte. Altminteri, le pot distruge. Pentru că în această perioadă se culeg recoltele și sătenii se ocupă de seceriș, se evită munca în anumite zile, pentru a proteja roadele pământului de furia divinităților. Prin urmare îți recomandăm ca printre zilele de muncă să mai strecori și câteva clipe de odihnă. Meriți să te bucuri, până la urmă, de zilele frumoase de vară.

Luna iulie este în topul preferințelor pentru vacanță de către majoritatea. Deși precipitațiile au bost abundente și atipice pentru sezonul de vară, la Coresi Avantgarden lucrările de construcții avansează pe zi ce trece. Pentru un plus de bunădispoziție estival îți împărtășim câteva informații cu privire la progresul din șantier.

În prima etapă a proiectului se predau apartamente în blocurile Zen și Bucuria, iar la exterior se execută lucrări de amenajare, precum și de pregătire a drumului pentru asfaltare în luna august.

Evoluția lucrărilor pentru blocurile din faza a doua

Despre blocul Dinamic (14) avem numai vești bune: fațada, șapa, tencuiala sunt 100% realizate. Se lucrează la aplicarea finisajelor în prezent: se montează plăcile ceramice la etajul 1.

Blocul Unic (15) are fațada realizată în proporție de 75%, iar șapa și tencuiala complet finalizate. Toate apartamentele au gresie și faianță montate, în prezent se montează căzile în băi. A fost montat granitul pe holuri. În prezent se aplică zugrăveli la etajul 5, urmând a se coborî spre etajele inferioare.

Echipele de constructori din blocul Stil (16) se concentrează pe aplicarea tencuielii la etajul 8, pe turnarea șapei la etajul 8, precum și pe realizarea instalațiilor electrice și sanitare la apartamentele de la etajul 8. În interiorul apartamentelor s-a montat gresie și faianță la apartamentele situate la parter, etajele 1,2 și 3. Fațada este realizată în proporție de 60%. Blocul Stil (17) are finalizat la gri, adică au fost realizate integral lucrările la șape și tencuieli. Fațada este realizată în proporție de 50%, iar la apartamentele situate la parter, etajele 1 și 2 se montează gresia și faianța.

În blocul Activ (18) s-au finalizat lucrările la gri, respectiv până la etajul 5 și 6 pentru aplicarea șapei și executarea tencuielilor. Instalațiile electrice și sanitare se realizează la apartamentele de la etajul 5, iar la parter, etajul 1 și 2 se montează gresia și faianța. Granitul pe hol a fost montat la etajele 3, 4 și 5. Blocul Activ (19) se află în următorul stadiu: tencuiala 100% realizată, fațada în procent de 10% realizată (pe laturile de vest și sud termosistemul este realizat la gri), iar la etajelel 5 se toarnă șapa și se execută instalațiile electrice și sanitare.

Despre blocul Tonic (28) îți împărtășim că are finalizate atât tencuiala, cât și șapa, iar gresia și faianța se montează în prezent la parter și la etajele 1, 2, 4 și 5. Echipele au început să aplice granit pe spațiile comune. Fațada a prins deja culoare, tencuiala decorativă fiind aplicată.

Blocul Avatar (29) are zidăria integral finalizată, iar în prezent lucrările sunt concentrate pe turnarea șapei la etajul 4 și pe instalațiile electrice și cele sanitare de la etajul 4. Se aplică tencuieli la etajele 5 și 6, urmând a coborî spre etajele inferioare. Nu în ultimul rând, la blocul Avatar (30), venim cu vești bune: echipa este concentrată executarea lucrărilor de zidărie și tencuială la etajul 8, iar la etajul 6 pe turnarea șapelor și realizarea instalațiilor electrice, termice și sanitare.

Evoluția lucrărilor pentru blocurile din faza a treia

În drumul tău spre Parcul Sportivilor, pe partea dreaptă a Aleii Aviatorilor au început să prindă contur cele 4 blocuri din faza a treia. Blocul Terminal A, primul demarat din această etapă, are următoarele lucrări de construcție în execuție: se toarnă placa la etajul 8, iar la parter și etajul 1 lucrări de zidărie.

La blocul (B1), se toarnă placa peste etajul 2, iar la parter se execută zidăria. La scara (B2) s-a turnat placa peste etajul 4, iar în prezent se execută zidăria la parter.

La blocul (C) echipa este concentrată pe construirea pereților de la etajul 4, peste care se va turna curând placa și pe realizarea zidăriei la parter. La blocul (D) lucrările de structură avansează, în prezent se construiesc pereții la etajul 3.

Îți dorim să te bucuri de un concediu cât mai relaxant, cu experiențe frumoase și o vară trăită la înălțime!

 

Grup

IMMO LILA SRL

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, str. Ioan Popasu 15, Biroul 5A, Bl. C14, Ap. 50 și punct de lucru în municipiul Brașov, str. Zaharia Stancu nr. 8B, jud. Brașov, cu nr. de ordine în Registrul Comerțului J8/2159/2017 și CUI 37998040, cont bancar IBAN nr: RO04 BSEA 0110 0000 0062 6149, deschis la Credit Agricole Bank

Immo Lodgia S.R.L

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 2, județ Brașov, România, inregistrata sub cod fiscal RO 35259556, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr.: J8/1924/23.11.2015, având contul nr: RO22 INGB 0000 9999 0547 3352, deschis la banca ING Bank

Avantgarden Immo-Invest S.R.L.

societate de drept roman, cu sediul social in municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 5, județ Brașov, România, având cod unic de înregistrare RO 31570460, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov sub nr. J08/679/2013, cont bancar IBAN nr: RO72 BSEA 0110 0000 0134 9806, deschis la Credit Agricole Bank