Jurnal pe șantier… ianuarie 2019

Jurnal pe șantier… ianuarie 2019

2019 și-a intrat în drepturi, iar șantierul Coresi Avantgarden crește văzând cu ochii. Îți relatăm în continuare care este situația lucrărilor de construcții la început de an și așteptăm cu mare interes și bucurie și aflăm ce ne rezervă următoarele 11 luni. Adăugăm prima pagină în jurnal…

Pentru că te-am obișnuit deja ca alături de date proaspete de pe șantier să strecurăm și informații interesante și utile, iată câteva lucruri mai puțin cunoscute despre luna ianuarie. Află că, deloc surprinzător, data de 1 ianuarie este deopotrivă cea mai apropiată, dar în același timp și cea mai îndepărtată de 31 decembrie. În emisfera nordică această lună este echivalentul lunii iulie din emisfera sudică și viceversa. Cu excepția anilor bisecți, ianuarie începe mereu în aceeași zi ca și luna octombrie, iar în anii bisecți ianuarie începe în aceeași zi ca aprilie și iulie.

 

Evoluția lucrărilor pentru blocurile din faza a doua

Veștile bune încep de la blocul Dinamic (14). Aici au fost finalizate lucrările de placare cu gresie și faianță la interior și la exterior. La nivelul întregului bloc s-au încheiat lucrările de aplicare a stratului de MaltaFina, precum și lucrările de aplicare a vopselei lavabile. În continuare se va aplica și în restul blocului. În spațiile comune s-au finalizat lucrările de placare cu granit a casei scării, a holului de acces în apartamente și sunt montate treptele și contratreptele din granit. Totodată, placarea perimetrală cu granit a accesului în lift aferentă fiecărui nivel este finalizată, iar tencuiala decorativă este aplicată în întregul bloc. Au fost montate și obiectele sanitare și centralele termice.

Pentru blocul Unic (15) s-a realizat deja placarea cu PAL a spațiilor pentru contoare de apă și gaz de la parter până la etajul 5, iar legăturile interfoanelor sunt complete. Placarea cu gresie a rampei pentru persoanele cu dizabilități nu a putut fi definitivată din cauza temperaturilor negative. Au fost recepționate nu mai puțin de 39 de apartamente și 4 spații comerciale.

Blocul Stil (16) a beneficiat de placarea cu PAL de la parter până la etajul 8, fiind realizate legăturile interfoanelor. Din cauza temperaturilor negative nu au putut fi încheiate lucrările de montare a gresiei din zona rampei pentru persoanele cu dizabilități. Numărul de apartamente recepționate a ajuns la 68.

Blocul Stil (17) nu a beneficiat de niciun fel de modificare, cu excepția faptului că au fost efectuate legăturile interfoanelor. Până în prezent au fost recepționate 28 de apartamente.

Despre blocul Activ (18) îți împărtășim faptul că s-au efectuat legăturile interfoanelor și au fost recepționate 33 de apartamente.

La blocul Activ (19), de asemenea, s-au efectuat legăturile interfoanelor și au fost recepționate 25 de apartamente.

Blocul Tonic (28) a beneficiat de placarea cu PAL a spațiilor pentru contoare de apă și gaz de la parter până la etajul 5, iar legăturile interfoanelor au fost finalizate. Nu s-au montat balustradele metalice definitive la scara de acces în bloc. Numărul de spații comerciale recepționate până în prezent este de 3 din totalul de 4.

Despre blocul Avatar (29) avem vești bune, majoritatea lucrărilor și din acest bloc fiind în curs de finalizare. S-au încheiat lucrările de termosistem, hidroizolațiile și placarea balcoanelor și a logiilor cu gresie. În apartamentele din întregul bloc s-au finalizat lucrările de hidroizolare a băilor, placarea cu gresie și faianță, aplicarea stratului de finisaj MaltaFina, vopsitoriile lavabile. Sunt montate ușile de acces în apartamente, iar parchetul și plintele de la etajul 5 până la etajul 2.

Toate apartamentele sunt prevăzute cu obiecte sanitare, centrale termice și radiatoare, dispozitive de contorizare pentru energie electrică, centrale termice și radiatoare, dispozitive de contorizare pentru energie electrică, apă potabilă și gaz. Aparatajul electric este montat de la etajul 5 până la etajul 3, urmând ca în perioada imediat următoare să se monteze ușile interioare.

Despre spațiile comune, află că sunt finalizate lucrările de placare cu granit. Au fost montate treptele și contratreptele de la casa scării, iar boxele de depozitare din demisol sunt finalizate. Placarea perimetrală cu granit a accesului în lift aferentă fiecărui nivel este și ea finalizată. Urmează să se finalizeze lucrările de aplicare a tencuielilor decorative, a stratului de finisaj și vopsitoriile lavabile, montajul balustradelor metalice.

Despre ultimul bloc din faza a doua – Avatar (30), îți spunem că sunt încheiate lucrările de termosistem, hidroizolațiile și placarea balcoanelor și a logiilor cu gresie. Toate balustradele metalice ale balcoanelor, logiilor și ferestrelor sunt montate. În apartamentele din întregul bloc sunt finalizate lucrările de hidroizolare a băilor, placarea cu gresie și faianță și aplicarea stratului de finisaj MaltaFina.

De la parter până la etajul 4 sunt aplicate vopsitoriile lavabile, au fost montate ușile de acces în apartamente și ușile interioare, precum și parchetul și plintele. Toate apartamentele sunt prevăzute cu obiecte sanitare, dispozitive de contorizare pentru energie electrică, apă potabilă și gaz. Centralele termice, radiatoarele și aparatajul electric sunt montate de la parter până la etajul 4.

Pentru spațiile comune s-au încheiat lucrările de placare cu granit, au fost montate treptele și contratreptele de la casa scării. De asemenea, s-a aplicat tencuiala decorativă și vopseaua lavabilă, au fost montate balustradele metalice, iar boxele de depozitare din demisol sunt în curs de finalizare. A fost recepționat până în prezent un apartament.

 

Evoluția lucrărilor pentru blocurile din faza a treia

La blocul A s-au finalizat lucrările de placare cu gips carton a ghenelor de instalații în întregul bloc. Structura de susținere a tavanului din gips carton este și ea completă în întregul bloc. La etajele 8, 7 și 5 s-au finalizat lucrările de placare a tavanului cu gips carton. Glafurile de marmură sunt montate în tot blocul și urmează să se demareze lucrările de finisaje, în situația în care condițiile meteo permit executarea acestor lucrări. Cu privire la lucrările exterioare, a fost aplicată plasa din fibră de sticlă și masa de șpaclu. S-au încheiat și lucrările de hidroizolare a terasei superioare.

La blocul B se execută în momentul de față zidăria în mod simultan la etajele 5 și 6. O altă veste bună de aici: instalațiile sanitare și termice sunt instalate în întregul bloc.

În întregul bloc C sunt montate instalațiile sanitare, termice și electrice. Începând de la parter și până la etajul 3 s-au finalizat lucrările de aplicare a tencuielii. La etajele 4 și 5 aceste lucrări sunt încă în desfășurare. Lucrările de montare a structurii metalice a ghenelor din gips carton sunt finalizate până la etajul 4, iar șapa este turnată de la parter până la etajul 2.

Blocul D, ultimul dar nu cel din urmă, are finalizată structura de rezistență, zidăria, tâmplăria exterioară și instalațiile sanitare și termice. Instalațiile electrice sunt montate de la parter și până la etajul 4. Lucrările sunt foarte avansate pentru această clădire.

Îți dorim ca această primă lună din an să fie una de bun augur, motivantă, pentru a duce la bun sfârșit toate planurile pe care le ai pentru anul 2019. Noi promitem să te ținem în continuare la curent în fiecare lună cu modul în care evoluează lucrările pe șantier…

Grup

IMMO LILA SRL

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, str. Ioan Popasu 15, Biroul 5A, Bl. C14, Ap. 50 și punct de lucru în municipiul Brașov, str. Zaharia Stancu nr. 8B, jud. Brașov, cu nr. de ordine în Registrul Comerțului J8/2159/2017 și CUI 37998040, cont bancar IBAN nr: RO04 BSEA 0110 0000 0062 6149, deschis la Credit Agricole Bank

Immo Lodgia S.R.L

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 2, județ Brașov, România, inregistrata sub cod fiscal RO 35259556, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr.: J8/1924/23.11.2015, având contul nr: RO22 INGB 0000 9999 0547 3352, deschis la banca ING Bank

Avantgarden Immo-Invest S.R.L.

societate de drept roman, cu sediul social in municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 5, județ Brașov, România, având cod unic de înregistrare RO 31570460, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov sub nr. J08/679/2013, cont bancar IBAN nr: RO72 BSEA 0110 0000 0134 9806, deschis la Credit Agricole Bank