Jurnal Coresi Avantgarden 2018… La început de an este momentul potrivit pentru planuri noi și pentru continuarea celor vechi, este timpul pentru speranță, este timpul pentru curaj, este timpul pentru îndrăzneală. Fiecare dintre noi, fie în plan social, personal sau profesional ne propunem să ajungem într-un anumit punct. Ajunși în punctul respectiv, de cele mai multe ori, constatăm că urmează o altă etapă… Și altă etapă… Viața este un lung șir de secvențe, de etape, de noi începuturi. In fiecare zi a vieții noastre putem avea speranțe, așteptări, dezamăgiri, oportunități, ceva se încheie pentru a putea începe altceva, pentru a ne cunoaște pe noi înșine și pe ceilalți. In fiecare zi învățăm ceva nou și redescoperim frumusețea vieții și bucuria de a trăi.

Pentru că am vorbit de etape… vom menționa și noi câteva dintre ele. Prima fază a proiectului Coresi Avantgarden Brașov va fi finalizată integral în vara acestui an. Spațiile comerciale își vor găsi destinația, dacă nu a fost stabilită deja. O comunitate începe să se închege… Este nevoie de timp pentru a ne cunoaște mai bine și a găsi împreună cele mai bune soluții. Vom construi cele nouă blocuri din faza 2 pana la final de an. Sperăm ca numărul celor care vor petrece primul Crăciun în casă nouă să fie cât mai mare. Am demarat și vânzările pentru faza 3 a proiectului, iar cele patru blocuri vor fi finalizate în ultimul trimestru din 2019. Suntem siguri că vom reuși în continuare să realizăm multe lucruri bune și frumoase în acest an și să ducem la bun sfârșit toate planurile ambițioase.

V-am obișnuit lună de lună cu o nouă pagină în Jurnal, adăugăm astăzi noi rânduri la începutul călătoriei de 12 luni.

Stadiul lucrărilor de pe șantier

Blocul Armonia

Recepțiile apartamentelor au început în ultima parte a anului trecut, iar numărul vecinilor va crește până la primăvară. Pentru electrocasnice și mobilier nu uitați să consultați ofertele partenerilor. Bun venit în casă nouă!

Blocul Zen

În corpul 7 tâmplăria a fost executată integral, iar tencuielile se aplică în prezent la etajul 7. Echipele zugrăvesc apartamentele situate la etajul 3. La exterior fațadele sunt realizate în proporție de 70%.

Blocul Bucuria

Corpul 11 are structura finalizată 100%. În momentul de față se lucrează la zidăria de la etajul 8, tâmplăria se montează la etajul 7, iar fațada clădirii este realizată în proporție de 40%. La corpurile 12 și 13 lucrările sunt mai avansate: zidăria a fost finalizată integral, la fel și tâmplăria. Se aplică tencuieli la parter și etajul 1. Fațadele sunt executate în proporție de 70-80%.

Blocul Dinamic

Și în corpul 14 lucrările de zidărie sunt finalizate, iar tâmplăria se montează la etajul 5. Instalațiile se execută la roșu în apartamentele de la etajul 2.

Blocul Unic

În cadrul corpului 15 se execută lucrări de zidărie la etajul 5. Echipele montează tâmplăria PVC la etajul 4, iar la parter și etajul 1 se execută instalațiile la roșu.

Blocul Stil

În corpul 16 lucrările de construcție avansează cu pași repezi, se construiesc pereții la etajul 6, iar zidăria se execută la etajul 2. În corpul 17 structura este finalizată integral; în prezent se desfășoară lucrări ce implică execuția zidăriei la etajul 2.

Blocul Activ

Se lucrează la turnarea plăcii peste etajul 4 în corpul 18, iar zidăria se execută la apartamentele de la parter. La corpul 19 se lucrează la construcția pereților la etajul 4, iar la demisol și parter se execută zidăria. Se lucrează în paralel instalațiile sanitare și electrice la roșu.

Blocul Tonic

Echipa de construcții de la corpul 28 lucrează la construcția pereților de la etajul 6, dar și la zidărie pe etajele 4 și 5. Tâmplăria se montează la parter și etajul 1. Se execută în paralel instalațiile la roșu.

Blocul Avatar

Ultimele, dar nu cele din urmă corpuri, 29 și 30. În corpul 29 se lucrează la primul nivel, iar la corpul 30 echipele lucrează la construcția pereților de la etajul 2.

Împreună construim un proiect #smart, adaptat standardelor de mâine din toate punctele de vedere. De la utilități la eficiență energetică și dotări totul este conectat. Să aveți un start excelent!

 

 

Call Now Button
RO
EN RO