Jurnal pe șantier… august 2018 (II)

Jurnal pe șantier… august 2018 (II)

În tradiția populară luna august este cunoscută sub denumirea de gustar datorită fructelor și legumelor care abundă și sunt savurate din belșug în această perioadă. Pe lângă recolte, ultima lună de vară este plină de tradiții, obiceiuri, dar și superstiții. Multe dintre ele sunt asociate celor două sărbători importante: Sfânta Marie Mare sau Adormirea Maicii Domnului, din data de 15 august și Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul, din data de 29 august. Astfel, de Sfânta Marie se crede că, dacă înfloresc trandafirii, toamna va fi una lungă, iar pe 29 august se spune că nu este bine să mănânci fructe și legume cu formă rotundă. Pe șantierul Coresi Avantgarden considerăm că în această toamnă vom culege roadele muncii de peste vară.

Evoluția lucrărilor pentru blocurile din faza a treia

Îți spuneam la finalul lunii iulie că cele patru clădiri din această etapă au progrese vizibile. Ai observat deja că această fază are o altă personalitate a arhitecturii – o volumetrie fără echivalent în arhitectura rezidențială din Brașov. Elementele de noutate sunt reprezentate de consolele clădirilor, dar și de retragerile pentru terasele verzi de la etajele superioare. Dacă deții un apartament într-unul dintre aceste blocuri, te vei bucura și de o priveliște deosebită, dar și de animația de pe Aleea Aviatorilor.

Blocul A, primul demarat din această fază, are structura finalizată în proporție de 98%, aticul peste ultimul nivel fiind în curs de definitivare. Zidăria este finalizată începând de la parter și până la etajul 5. Tâmplăria exterioară din PVC este montată de la parter și până la etajul 2.

În blocul B1 echipa lucrează la structura pereților de la etajul 3 și la zidăria de la etajul 1. Este în curs de finalizare structura nivelului 3. Zidăria este finalizată la parter, momentan lucrându-se la etajul 1. Corpul B2 este construit și el cu pași repezi. În prezent se lucrează la structura nivelului 6 și a pereților acestuia, precum și la zidăria de la etajul 3. Este finalizată zidăria de la parter și până la etajul 3. Tâmplăria exterioară este montată la parter și la etajul 1.

Lucrările de construcție din blocul C sunt concentrate pe pereți la etajul 5 și pe zidărie la etajul 2. Nivelul 5 are structura în curs de execuție. Este finalizată zidăria de la demisol și etajul 1, lucrându-se în prezent la parter și la etajul 2. Tâmplăria PVC este montată la parter și la etajul 1.

Blocul D, situat între blocul B și viitorul hotel, are în curs de finalizare structura pereților de la etajul 4, precum și a întegului nivel 4. Este finalizată zidăria de la parter și la demisol, iar la parter este în curs de execuție.

Acestea au fost veștile noastre pentru finalul verii. Urmărește-ne și în luna septembrie ca să afli toate detaliile despre lucrările de construcție din proiectul nostru drag din Brașov – Coresi Avantgarden.

 

Grup

IMMO LILA SRL

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, str. Ioan Popasu 15, Biroul 5A, Bl. C14, Ap. 50 și punct de lucru în municipiul Brașov, str. Zaharia Stancu nr. 8B, jud. Brașov, cu nr. de ordine în Registrul Comerțului J8/2159/2017 și CUI 37998040, cont bancar IBAN nr: RO04 BSEA 0110 0000 0062 6149, deschis la Credit Agricole Bank

Immo Lodgia S.R.L

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 2, județ Brașov, România, inregistrata sub cod fiscal RO 35259556, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr.: J8/1924/23.11.2015, având contul nr: RO22 INGB 0000 9999 0547 3352, deschis la banca ING Bank

Avantgarden Immo-Invest S.R.L.

societate de drept roman, cu sediul social in municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 5, județ Brașov, România, având cod unic de înregistrare RO 31570460, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov sub nr. J08/679/2013, cont bancar IBAN nr: RO72 BSEA 0110 0000 0134 9806, deschis la Credit Agricole Bank