Primăvara începe în sfârșit să își arate mugurii, iar soarele să zâmbească fără dinți. La noi pe șantier lucrările avansează cu pași repezi, încercând să țină pasul cu vremea din ce în ce mai prietenoasă. Poate mulți dintre voi nu știați faptul că numele lunii martie provine de la zeul războiului din mitologia romană – Marte. În România, prima lună de primăvară purta denumirea de Mărțișor, iar activitățile agricole care aveau loc includeau curățarea livezilor și a grădinilor, scoaterea stupilor de la iernat și retezarea fagurilor de miere. Pentru că entuziasmul de care dă dovadă natura este împărtășit și de către echipa noastră, iată care sunt ultimele progrese înregistrate pe șantier.

 

Stadiul lucrărilor pe șantierul Coresi Avantgarden

Îți povestim mai întâi despre blocurile cele care fac parte din faza 1. Astfel, la corpul 7 lucrările de construcții cu termosistemele sunt finalizate în procent de 40%, se aplică tencuiali la ultimul etaj, iar la etajele 6 și 7 se toarnă șapele. În ceea ce privește blocul Bucuria, la corpurile 11, 12 și 13, eforturile echipei sunt concentrate pentru finalizarea lucrărilor.

Cum evoluează lucrările pentru blocurile din faza a doua

În blocul Dinamic 14 structura clădirii este finalizată, iar lucrările se desfășoară în modul următor: la etajul 5 se montează tâmplăria PVC, iar instalațiile sanitare și cele electrice sunt la roșu. La etajul 1 se lucrează la șapă, la etajul 6 la zidărie, iar la etajul 2 se aplică tencuială.

Corpul Unic 15 are structura completă, precum și zidăria. Echipa de construcții este concentrată pe montarea ferestrelor din PVC la etajul 6, iar la etajul 1 pe tencuială. La etajul 5 atât instalațiile sanitare, cât și cele electrice sunt executate la roșu.

Despre blocul Stil 16 avem următoarele noutăți: se lucrează la structura planșeului de la etajul 8, la zidăria de la etajul 4, se montează tâmplăria la etajul 4. Instalațiile sanitare sunt la roșu la etajul 1, iar cele electrice tot la roșu la etajul 2.

Și la corpul 17 structura este completă. Sunt în curs de finalizare următoarele: zidăria la etajul 4, tâmplăria la etajul 3, instalațiile sanitare la roșu de la etajul 1 și instalațiile electrice de la etajul 2 la roșu.

Structura blocului Activ 18 este 100% finalizată. La etajul 4 se execută lucrări de zidărie și se montează ferestrele, iar la etajul 2 instalațiile sanitare sunt la roșu.

Corpul 19 are structura completă. Sunt în lucru următoarele activități: zidăria de la etajul 3, termopanele de la etajul 2, instalațiile de la etaj. La etajul 2 instalațiile sanitare sunt la roșu, iar la etajul 1 cele electrice tot la roșu.

Corpul Tonic 28 are structura finalizată. Echipa se concentrează pe construcția zidăriei de la etajul 3, pe montarea tâmplăriei PVC la etajul 5, iar la etajul 2 instalațiile sanitare sunt la roșu, la etajul 3 instalațiile electrice sunt la roșu.

Nu în ultimul rând, în blocul Avatar 29 se lucrează la structura planșeului aferent etajului 3, iar în corpul 30 la structura planșeului aferent etajului 4.

Sperăm ca veștile noastre de la Coresi Avantgarden să te bucure și îți dorim să ai o primăvară revigorantă, plină de momente memorabile! Sărbători pascale fericite alături de cei dragi!

 

 

EN
Call Now Button