Jurnal pe șantier… iulie 2017

Jurnal pe șantier… iulie 2017

Luna lui Cuptor vine încărcată cu vești bune în ceea ce privește evoluția lucrărilor de construcție la proiectul Coresi Avantgarden. Sus pe schele, de la prima rază de soare, până la primele umbre ale înserării echipa de muncitori este dedicată visului tău, dar și al nostru, acela de a construi locuința ta dragă. Cu profesionalism, implicare și doar materiale de calitate, ne apropiem tot mai mult de finalul primului bloc. Și totodată de începutul unei povești frumoase, a unei vieți noi pentru tine și familia ta.

Bloc Euforia

Primul dintre blocuri, corpul 1 are în desfășurare lucrări de construcție la etajele 7 și 8. De asemenea, la etajul 8 munca este în toi și se aplică cel de-al doilea strat de lavabil, se montează instalațiile sanitare și electrice. La etajele 6 și 7 se montează ușile.

La corpul 2 efortul echipei este concentrat pe montarea parchetului de la etajele 5. Instalațiile sanitare sunt în curs de execuție la etajul 4, iar cele electrice la etajul 5. La etajul 4 echipa se ocupă în prezent de montarea ușilor.

Corpul 3 are în prezent următoarele realizări în construcție: parchetul montat inclusiv la etajul 5, a fost aplicat cel de-al doilea strat de vopsea lavabilă. Etajul 3 este ocupat de mai multe echipe care realizează aici instalațiile sanitare și electrice, iar în același timp se montează ușile.

Bloc Energia

În corpul 4 au fost implementate instalațiile electrice și sanitare la roșu de la ultimul etaj. Tencuiala este în curs de finalizare la etajele 3 și 4. Iar la ultimul etaj al corpului, tâmplăria tocmai a fost montată.

În ceea ce privește corpul 5, instalațiile electrice la roșu sunt în curs de execuție la ultimul etaj, iar instalațiile sanitare la roșu sunt montate inclusiv la ultimul etaj. Tot la ultimul etaj se lucrează la tencuială, iar tâmplăria a fost deja montată.

Corpul 6 se apropie și el cu pași repezi de final. Astfel, instalațiile electrice la roșu sunt în curs de montaj la ultimul etaj, iar instalațiile sanitare la roșu sunt montate inclusiv la ultimul etaj. Tot la ultimul etaj se aplică tencuiala și se montează tâmplăria.

Bloc Zen

La corpul 7, pilonul central din prima etapă a proiectului Coresi Avantgarden, echipa de constructori este concentrată pe lucrările de la planșeul etajului 6. La etajele 3 și 4 se construiesc pereții despărțitori din cărămidă.

Bloc Armonia

Îți împărtășim noutăți frumoase și în ceea ce privește corpul 8. Află că aici se execută lucrări de construcție din cărămidă și se montează tâmplărie la ultimul etaj, la fel și instalațiile electrice și sanitare.

În corpul 9, tâmplăria este în curs de montare la ultimul etaj, precum și instalațiile electrice. Instalațiile sanitare la roșu avansează cu pași repezi spre etajul 5.

Corpul 10 se mândrește cu progrese notabile la etajul 1, unde se aplică gletul și se montează gresia și faianța. La ultimul etaj al corpului, echipa se grăbește să finalizeze instalațiile electrice la roșu și instalațiile sanitare la roșu.

Bloc Bucuria

La corpul 11, constructorii noștri harnici lucrează la planșeul de la etajul 3, la corpul 12 se construiesc pereții de la etajul 4, iar la corpul 13 se toarnă planșeul de la etajul 4.

Ne bucurăm că ești alături de noi și îți promitem cât de curând noi vești proaspete de pe șantier, inclusiv din la faza a doua. Îți dorim concediu plăcut plin de clipe magice zi de vară până-n seară!

Grup

IMMO LILA SRL

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, str. Ioan Popasu 15, Biroul 5A, Bl. C14, Ap. 50 și punct de lucru în municipiul Brașov, str. Zaharia Stancu nr. 8B, jud. Brașov, cu nr. de ordine în Registrul Comerțului J8/2159/2017 și CUI 37998040, cont bancar IBAN nr: RO04 BSEA 0110 0000 0062 6149, deschis la Credit Agricole Bank

Immo Lodgia S.R.L

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 2, județ Brașov, România, inregistrata sub cod fiscal RO 35259556, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr.: J8/1924/23.11.2015, având contul nr: RO22 INGB 0000 9999 0547 3352, deschis la banca ING Bank

Avantgarden Immo-Invest S.R.L.

societate de drept roman, cu sediul social in municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 5, județ Brașov, România, având cod unic de înregistrare RO 31570460, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov sub nr. J08/679/2013, cont bancar IBAN nr: RO72 BSEA 0110 0000 0134 9806, deschis la Credit Agricole Bank