Pe cerul albastru de ianuarie sclipesc în soare macarale… Pe șantier construcțiile sunt în toi și totul decurge conform planului. Am promis că te informăm imediat ce avem noutăți cu privire la evoluția proiectului Coresi Avantgarden. Pentru că ne onorăm întotdeauna promisiunile, iată ultimele vești de la fața locului…

Blocul Euforia

La acest bloc lucrările se află într-un stadiu avansat, în pofida condițiilor atmosferice. Până în prezent la corpul 1 s-a turnat placa peste etajul al 6-lea, au fost realizate de către meșteri pricepuți instalațiile electrice, termice și sanitare până la etajul 1 inclusiv și au fost montate ferestrele. În corpul al 2-lea au fost construiți pereții la etajul 4, au fost de asemenea realizate instalațiile electrice, termice și sanitare la demisol și la parter. În corpul 3 au fost construiți pereții de la ultimul etaj, au fost realizate instalațiile electrice, termice și sanitare până la etajul al 2-lea inclusiv și au fost montate feresterele. Toate acestea nu înainte de a se turna șape și de a fi tencuiți pereții la etajele inferioare.

Câteva detalii importante despre șape: pe placa de beton se aplică un strat de 3+2 cm polistiren expandat (80 g), pe toată lungimea pereților se montează bandă perimetrală de 1 cm cu rol de izolare fonică, iar șapele vor fi de tip M100 elicopterizate.

Înălțimea apartamentelor este una generoasă, de minim 2.55 m, iar finisajele interioare presupun tencuieli mecanizate, două straturi de glet peste care se va aplica ulterior zugrăveală lavabilă albă.

Blocul Energia

Lucrările avansează cu pași repezi și aici, în corpul 4 fiind deja construiți pereții de la parter, în corpul 5 fiind construiți pereții de la etajul 1, iar în corpul 6 fiind construiți pereții de la etajul al 2-lea.

Blocul Armonia

Echipa harnică de arhitecți și constructori nu s-a lăsat nici aici mai prejos, iar lucrările au avansat promițător. La corpul 8 au fost construiți pereții de la parter, în corpul 9 s-au construit pereții de la etajul al 3-lea, iar în corpul 10 au fost construiți pereții de la etajul al 5-lea.

Chiar dacă iarna își spune cuvântul, echipa noastră muncește cu drag pentru ca tu să ai parte de un apartament pe care să-l numești acasă. Primele apartamente noi vor fi cât de curând pregătite să își cunoască locatarii, iar proiectul Coresi Avantgarden este pe zi ce trece cu un pas mai aproape de inaugurare.

Suntem siguri că te bucură veștile noastre și te invităm să urmărești în continuare blogul nostru pentru a afla când vor fi finalizate cele 9 corpuri din prima fază de construcție.

Call Now Button
RO
EN RO