Jurnal pe șantier… februarie 2017

Jurnal pe șantier… februarie 2017

Pentru că suntem în februarie, o lună în care împărtășim cu cei dragi emoții și bucurii, venim încărcați cu vești bune pentru tine. După cum te-am obișnuit deja, iată cele mai proaspete informații de la șantier cu privire la evoluția lucrărilor la apartamentele din proiectul Coresi Avantgarden.

Blocul Euforia

Fie iarna cât de grea, construim Euforia. În corpul 1 al blocului Euforia s-au construit pereții de la etajul 8, s-au finalizat pereții despărțitori, respectiv lucrările de zidărie de la etajul 5, instalațiile electrice și sanitare sunt executate, iar ferestrele au fost montate până la etajul 5.

În corpul 2 lucrările avansează cu pași la fel de repezi. S-a turnat placa peste etajul 5, instalațiile electrice și sanitare au fost executate până la etajul 3 și în prezent se montează ferestrele de la primele nivele.

În ceea ce privește corpul 3, structura sa a fost finalizată. În prezent se lucrează la elementele de zidărie și la pereții despărțitori de la etajul 5, instalațiile electrice și sanitare au fost executate în tot corpul, iar la etajul 5 se montează ferestrele.

Dorim să îți reamintim cu acest prilej că beneficiezi de posibilitatea de a-ți personaliza spațiul interior dacă alegi din timp modelele preferate dintr-o gamă variată (gresie, faianță, parchet, uși de interior armonizate cromatic cu parchetul). La corpul 3 al blocului Euforia se montează deja faianța și plăcile ceramice pentru podea.

Blocul Energia

Pentru că nu ducem lipsă de energie, iar constructorii și arhitecții noștri construiesc zi de zi la visul tău, află că la corpul 4 se construiesc în momentul de față pereții de la etajul 1, la corpul 5 se construiesc pereții de la etajul 2, iar la corpul 6 s-a turnat placa peste etajul al doilea, urmând a se construi pereții etajului al treilea.

Blocul Armonia

La final, dar nu cel din urmă… Lucrările de blocul Armonia sunt în concordanță cu dorința ta: de a-ți deveni cât mai curând locul drag și familiar numit acasă. Îți transmitem de pe șantier că în corpul 8 se construiesc pereții de la etajul 1, în corpul 9 se construiesc pereții de la etajul 4, iar la corpul 10 structura a fost finalizată.

Suntem la fel de nerăbdători ca și tine să finalizăm primele blocuri din proiectul Coresi Avantgarden, o oază de bucurie, dinamică și culoare din frumosul oraș Brașov. Pentru că punem confortul și mulțumirea ta la loc de cinste, garanția calității primează în toate aspectele lucrărilor de construcție.

Urmărește-ne în continuare pentru a fi la curent cu desfășurarea activității de pe șantier! Imagini găsești și pe facebook aici

 

 

Grup

IMMO LILA SRL

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, str. Ioan Popasu 15, Biroul 5A, Bl. C14, Ap. 50 și punct de lucru în municipiul Brașov, str. Zaharia Stancu nr. 8B, jud. Brașov, cu nr. de ordine în Registrul Comerțului J8/2159/2017 și CUI 37998040, cont bancar IBAN nr: RO04 BSEA 0110 0000 0062 6149, deschis la Credit Agricole Bank

Immo Lodgia S.R.L

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 2, județ Brașov, România, inregistrata sub cod fiscal RO 35259556, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr.: J8/1924/23.11.2015, având contul nr: RO22 INGB 0000 9999 0547 3352, deschis la banca ING Bank

Avantgarden Immo-Invest S.R.L.

societate de drept roman, cu sediul social in municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 5, județ Brașov, România, având cod unic de înregistrare RO 31570460, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov sub nr. J08/679/2013, cont bancar IBAN nr: RO72 BSEA 0110 0000 0134 9806, deschis la Credit Agricole Bank