Pentru că suntem în februarie, o lună în care împărtășim cu cei dragi emoții și bucurii, venim încărcați cu vești bune pentru tine. După cum te-am obișnuit deja, iată cele mai proaspete informații de la șantier cu privire la evoluția lucrărilor la apartamentele din proiectul Coresi Avantgarden.

Blocul Euforia

Fie iarna cât de grea, construim Euforia. În corpul 1 al blocului Euforia s-au construit pereții de la etajul 8, s-au finalizat pereții despărțitori, respectiv lucrările de zidărie de la etajul 5, instalațiile electrice și sanitare sunt executate, iar ferestrele au fost montate până la etajul 5.

În corpul 2 lucrările avansează cu pași la fel de repezi. S-a turnat placa peste etajul 5, instalațiile electrice și sanitare au fost executate până la etajul 3 și în prezent se montează ferestrele de la primele nivele.

În ceea ce privește corpul 3, structura sa a fost finalizată. În prezent se lucrează la elementele de zidărie și la pereții despărțitori de la etajul 5, instalațiile electrice și sanitare au fost executate în tot corpul, iar la etajul 5 se montează ferestrele.

Dorim să îți reamintim cu acest prilej că beneficiezi de posibilitatea de a-ți personaliza spațiul interior dacă alegi din timp modelele preferate dintr-o gamă variată (gresie, faianță, parchet, uși de interior armonizate cromatic cu parchetul). La corpul 3 al blocului Euforia se montează deja faianța și plăcile ceramice pentru podea.

Blocul Energia

Pentru că nu ducem lipsă de energie, iar constructorii și arhitecții noștri construiesc zi de zi la visul tău, află că la corpul 4 se construiesc în momentul de față pereții de la etajul 1, la corpul 5 se construiesc pereții de la etajul 2, iar la corpul 6 s-a turnat placa peste etajul al doilea, urmând a se construi pereții etajului al treilea.

Blocul Armonia

La final, dar nu cel din urmă… Lucrările de blocul Armonia sunt în concordanță cu dorința ta: de a-ți deveni cât mai curând locul drag și familiar numit acasă. Îți transmitem de pe șantier că în corpul 8 se construiesc pereții de la etajul 1, în corpul 9 se construiesc pereții de la etajul 4, iar la corpul 10 structura a fost finalizată.

Suntem la fel de nerăbdători ca și tine să finalizăm primele blocuri din proiectul Coresi Avantgarden, o oază de bucurie, dinamică și culoare din frumosul oraș Brașov. Pentru că punem confortul și mulțumirea ta la loc de cinste, garanția calității primează în toate aspectele lucrărilor de construcție.

Urmărește-ne în continuare pentru a fi la curent cu desfășurarea activității de pe șantier! Imagini găsești și pe facebook aici

 

 

Call Now Button
RO
EN RO