Vara se apropie de sfârșit, însă lucrările la proiectul Coresi Avantgarden continuă. Așa cum te-am obișnuit în fiecare lună, venim încărcați cu vești îmbucurătoare de pe șantier. Lucrările avansează și visul de a avea un apartament doar al tău este pe zi ce trece mai aproape de îndeplinire.

Bloc Euforia

În corpul 1 echipa de muncitori montează parchetul la etajul 7. La același etaj se aplică stratul al doilea de vopsea lavabilă. La etajul 6 se montează în prezent ușile, iar la etajul 8 se finalizează instalațiile sanitare și electrice.

La corpul 2 eforturile sunt concentrate pe montarea parchetului la etajul 4, sunt montate instalațiile sanitare și electrice, precum și ușile și, nu în ultimul rând, se aplică stratul al doilea de vopsea lavabilă.

În ceea ce privește corpul 3, lucrările de montaj ale parchetului au fost finalizate integral. La etajul 5 al clădirii se aplică cel de-al doilea strat de vopsea lavabilă. Tot la acest etaj sunt în curs de finalizare instalațiile sanitare și electrice, iar echipele se ocupă de montarea ușilor.

Bloc Energia

La nivelul al patrulea din corpul 4 se desfășoară lucrări de montaj la nivelul instalațiilor sanitare și electrice. La etajul 5 echipele se ocupă cu montarea ușilor, iar la etajul 1 se montează gresia și faianța.

Echipa de constructori a reușit să monteze parchetul la etajul 1. La etajul 3 este ocupată cu aplicarea stratului al doilea de vopsea lavabilă. La etajul 5 se desfășoară lucrări de montare a instalațiilor sanitare și electrice, iar la etajul 1 de montarea ușilor. La etajul 4 se aplică în prezent gresia și faianța.

La corpul 6 am finalizat de montat parchetul laminat la etajul 1. La etajul 3 este aplicat al doilea strat de vopsea lavabilă. Instalațiile sanitare și electrice sunt în curs de lucru la etajul 5, ușile se montează la etajul 1, iar gresia și faianța la etajul 4.

Bloc Zen

Corpul 7 al proiectului rezidențial nu se lasă mai prejos. Astfel, în momentul de față se realizează lucrări de zidărie la etajul 4, instalațiile sanitare și electrice sunt execută la etajul 3, iar tencuiala este aplicată la etajul 1.

Bloc Armonia

În cadrul corpului 8 zidăria este finalizată integral, instalațiile sanitare și electrice sunt în curs de execuție la etajul 3, iar tencuiala se aplică la etajul 1.

Lucrările de zidărie sunt finalizate în corpul 9, iar procesul de montaj al instalațiilor sanitare și electrice a fost încheiat. La etajul 4 tencuiala este în curs de aplicare.

Lucrările de zidărie sunt finalizate și în corpul 10. Echipa din această clădire a reușit să monteze integral ferestrele termopan și să finalizeze instalațiile sanitare și electrice. La etajul 6 se aplică tencuiala, iar la parter se montează plăcile de gresie și faianță.

Bloc Bucuria

Cu privire la corpul 11, te informăm că se lucrează la turnarea plăcii peste etajul 4. În corpul 12 este turnată placa la etajul 4, iar zidăria este construită la etajul 1. Ultimul, dar nu cel din urmă, corpul 13 are în curs de execuție placa de la etajul 4. La parter eforturile echipei sunt concentrate asupra zidăriei.

Întocmai cum este servit un desert savuros, am păstrat pentru final câteva vești surpriză. Astfel, vrem să afli că la blocurile Dinamic 14, Unic 15 și Tonic 28 lucrările de construcție au fost deja demarate, iar blocurile se află în prezent în diferite etape de execuție. Cu privire la restul terenului pe care vor fi construite blocurile Stil 16 și 17, Activ 18-19 și Avatar 29-30 din faza a doua, acesta este în curs de pregătire. Rămâi conectat în continuare la blogul nostru, iar noi te vom ține la curent cu evoluția lucrărilor.

 

EN
Call Now Button