Deoarece Sfintele Sărbători de Paști sunt doar la o zi distanță, ne-am gândit să îți facem o bucurie și să îți transmitem ultimele vești de pe șantierul Coresi Avantgarden. Lucrările de construcție evouluează cu pași repezi, iar vremea plăcută de afară este numai bună pentru meșterii noștri.

Bloc Euforia

Primul bloc este înzestrat cu caracteristica entuziasmului. Toate aceste caracteristici pe care le vei afla în continuare sunt specifice unei pietre semiprețioase care a determinat coloritul magic al blocurilor din ansamblul rezidențial Coresi Avantgarden.

La corpul 1 zidăria a fost complet finalizată, în prezent lucrându-se la tencuielile și șapele de la etajul 6, la instalațiile electrice și sanitare de la etajul 7, iar gresia și faianța se montează la etajul 5.

În corpul 2 zidăria a fost finalizată și se lucrează la tencuielile și șapele de la etajul 4. Termosistemul este finisat în proporție de 60-70%, iar tâmplăria este montată cu excepția ultimului etaj. La etajele 2 și 3 se montează în prezent plăcile ceramice de gresie și faianță, la etajul 5 echipa lucrează la tencuieli și șape, iar la etajul 6 se montează instalațiile electrice și sanitare.

În corpul 3 la etajele 2 și 4 s-a finalizat montarea gresiei și a faianței, se lucrează la șapa de la etajul 5, iar la apartamentele situate la etajul 2 se aplică gletul. Etajul 3 este finalizat în proporție de 50% la partea de finisaje (gresie, faianță).

Bloc Energia

Acest bloc este înzestrat cu caracteristica susținerii și a dinamicii. La corpul 4 se lucrează la structura etajului 5 și la elemente de zidărie la etajul 4. Se montează tâmplăria, instalațiile electice și sanitare la etajul 2. În corpurile 5 și 6 structura este finalizată, în prezent echipa lucrând la zidăria aferentă etajului 4, la instalațiile electrice și sanitare de la etajul 3, la tâmplăria se montează la etajul 4.

Blocul Zen

Construcția acestui bloc este ultima demarată în această etapă a proiectului. La corpul 7 echipa este concentrată pe construcția parterului.

Blocul Armonia

Corpurile 8, 9 și 10 sunt înzestrate cu caracteristica echilibrului. În acest moment la corpul 8 se lucrează la planșeul peste etajul 5, precum și la zidăria parterului. În corpul 9 lucrările de zidărie sunt în toi la etajul 5, se montează instalațiile electrice și sanitare, precum și tâmplăria la etajul 4. În corpul 10 echipa este concentrată pe montarea tâmplăriei de la etajul 5, pe tencuielile de la parter și pe instalațiile electrice și sanitare de la etajul 4. Zidăria este finalizată integral. În curând veți putea alege finisajele pentru apartamentele din acest bloc.

Blocul Bucuria

Siguranța și serenitatea caracterizează această clădire. La corpul 11 se toarnă planșeul peste demisol, iar la corpurile 12 și 13, lucrările vizează în această perioadă construcția pereților de la demisol.

Sperăm ca veștile noastre să fie un cadou plăcut! Îți dorim să ai parte de Sărbători Pascale pline de lumină în suflet, de liniște și clipe frumoase alături de cei dragi!

 

 

Call Now Button
RO
EN RO