Apartamentul inspirat de tine

Apartamentul inspirat de tine

Coresi Avantgarden este mai mult decât un complex rezidențial… Este o poveste în care am crezut cu toții; atât voi care ați creionat pe hârtie un vis cu numele acasă, cât și noi, echipa de construcție care l-am adus la viață. Locul drag unde ai ales să locuiești are la bază viziunea și nevoile tale. Ne dorim să știi că mereu facem demersuri pentru ca acest proiect să beneficieze de noutăți și îmbunătățiri. Inspirat de tine, conceptul este menit să croiască nu doar apartamentul pe care ți l-ai dorit mereu, ci chiar fiecare încăpere în parte.

Sentimentele de confort și de liniște pe care le ai când te afli acasă, alături de familie și de prieteni, sunt incomparabile. Ca să te bucuri și de micile detalii, facem constant demersuri pentru a-ți personaliza apartamentul, încă din stadiul de proiect, ținând cont de nevoile și stilul tău. O viziune adusă la viață înseamnă pentru noi un obiectiv împlinit. Motiv pentru care îți prezentăm în continuare etapele de care ținem cont ca tu să ai parte de atmosfera caldă și primitoare pe care ți-o dorești.

  • În cadrul discuțiilor purtate cu un consultant de vânzări, ne ajută să avem o viziune de ansamblu despre tine ca să aflăm ce îți dorești, ce stil, precum și ce pasiuni ai pentru a înțelege cum trebuie proiectată locuința ta. Contează toate detaliile pe care ni le oferi. Dacă simți că te caracterizează un anumit stil, că preferi open space și nu compartimentarea clasică, este momentul să îți proiectezi viitoarea locuință și să ne comunici cum ți-ai dori să arate. Împreună alegem cea mai bună variantă.
  • Măsurători precise. Visurile se conturează cu pași mici. Iar măsurătorile reprezintă un pas esențial pentru a adapta mobilierul, compartimentările și amenajările din apartament. Chiar dacă aceste măsurători există deja în planurile arhitecților noștri, considerăm că prin evaluarea lor reală vom reuși să punem mai eficient teoria în practică.
  • Îți prezentăm lista de modificări, din care tu vei avea libertatea să alegi ce ți se potrivește. Variantele în plan 2D te ajută pentru a gândi poziționarea mobilierului sau a electrocasnicelor. Variantele cu propuneri de amenajare 3D te pot inspira pentru viitoarea locuință. Dacă ai ales să lucrezi cu un designer, îți recomandăm să analizezi din timp toate detaliile, să discuți despre avantajele respectiv dezavantajele amplasării anumitor obiecte sau corpuri de iluminat. Un specialist îți va oferi recomandări personalizate în funcție de stilul dorit și, desigur, de buget. Designerii vor fi alături de tine la fiecare cod de culoare ales, începând de la cel pentru vopseaua lavabilă și terminând cu cel pentru PAL și MDF. Ușor-ușor, viziunea ta va prinde formă și culoare.
  • Planurile pentru execuție vor fi ultimul pas, prin care planșele și imaginile de pe computer vor deveni palpabile. Cu ajutorul mostrarului vei putea simți textura draperiilor, dar și cea a tapetului.  Planurile cu cotele stabilite și codurile alese urmează a fi executate cât de curând de către echipa cu care ai ales să lucrezi.

Ce sfaturi avem pentru tine pentru ca întregul proces să decurgă cât mai ușor posibil?

Folosește cât mai multe surse de inspirație. În acest fel tuturor le va fi mai ușor să îți recreeze viziunea. Nu te sfii să apelezi la un mood board, fie că este vorba despre decupaje din reviste sau de diverse aplicații precum Pinterest sau Instagram. Designerului îi va fi mai ușor să înțeleagă prin exemple concrete modul în care îți dorești să arate apartamentul tău. Adaugă și o notă personală. Pentru că vorbim despre apartamentul tău, unde vei clădi amintiri frumoase, amprenta ta îi va conferi exact acel strop de căldură. Ai încredere în viziunea ta. Stilul tău… apartamentul tău… Inspirat de tine.

Grup

IMMO LILA SRL

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, str. Ioan Popasu 15, Biroul 5A, Bl. C14, Ap. 50 și punct de lucru în municipiul Brașov, str. Zaharia Stancu nr. 8B, jud. Brașov, cu nr. de ordine în Registrul Comerțului J8/2159/2017 și CUI 37998040, cont bancar IBAN nr: RO04 BSEA 0110 0000 0062 6149, deschis la Credit Agricole Bank

Immo Lodgia S.R.L

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 2, județ Brașov, România, inregistrata sub cod fiscal RO 35259556, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr.: J8/1924/23.11.2015, având contul nr: RO22 INGB 0000 9999 0547 3352, deschis la banca ING Bank

Avantgarden Immo-Invest S.R.L.

societate de drept roman, cu sediul social in municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 5, județ Brașov, România, având cod unic de înregistrare RO 31570460, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov sub nr. J08/679/2013, cont bancar IBAN nr: RO72 BSEA 0110 0000 0134 9806, deschis la Credit Agricole Bank