Echipa

Miruna Aceter

Am învățat din experiențe proprii că perseverența, comunicarea și atenția pentru cei din jur sunt cheia oricărei relații și contribuie la închegarea unei prietenii pe termen lung. Sunt o persoană deschisă, atentă la detalii, mereu în încercarea de a căuta soluții. Cu entuziasm și dorința de a ajunge mereu cea mai bună variantă, în calitate de client, dar și de consilier în cadrul acestui proiect, vă invit să ne cunoașteți și, de ce nu, să legăm o prietenie pentru o viață... Îmi doresc să fim vecini! 😉

Miruna Aceter
Consultant vânzări

E-mail: miruna.aceter@coresi-avantgarden.ro

Telefon: 0722 237 900

alexandru-tirziu

Sunt mereu în căutare de provocări și îmi place să trăiesc fiecare moment la maximă intensitate. Niciodată nu este prea târziu pentru un nou început, iar viața mi-a arătat din plin acest lucru! Important este ca fiecare obiectiv propus să fie atins!
Dacă găsirea apartamentului de vis este o provocare, vă stau la dispoziție și vă promit că împreună vom găsi locuința care va deveni ACASĂ pentru voi.

Alexandru Tîrziu
Consultant vânzări

E-mail: alexandru.tirziu@coresi-avantgarden.ro

Telefon: 0730 602 212 

laura-craciun

Sunt o persoană puternică, încrezătoare și sigură pe mine. Iar siguranța vine și din faptul că lucrez pentru un proiect în care cred. Dar sunt în același timp și femeie, ghidată de emoții și sensibilitate... Pentru că este imposibil să faci cea mai bună alegere pentru familia ta dacă nu simți că ACASĂ este locul în care îți vei crește copiii în siguranță și armonie. Oricare ar fi nevoile familiei tale, împreună vom identifica spațiul adecvat, în care veți crea un ambient primitor și armonios pentru toți membri familiei.

Laura Crăciun
Consultant vânzări

E-mail: laura.craciun@coresi-avantgarden.ro

Telefon: 0726 787 133

Dorim să oferim celor care își doresc o locuință în cartierul Coresi Avantgarden Brașov un mod de viață dinamic, o zonă de locuit energică, animată de viață.

Te invităm la biroul de vânzări pentru a-ți prezenta toate opțiunile. Împreună vom găsi apartamentul la care visezi!

balentin-bota

Este firesc să fii perfecționist într-unul dintre domeniile vieţii tale, de pildă slujba. Sau rolul de tată. Sunt o prezență permanentă în momentele cheie din viața fiului meu și îl consiliez atunci când îmi cere sfatul. Acord aceeași atenție și clienților. Înțeleg nerăbdarea pe parcursul procesului de construcție, atenția acordată detaliilor, emoția recepției locuinței... Fiind o fire calmă și cu un dezvoltat simț practic, vă asigur că sunt persoana pe care vă puteți baza în orice situație. Mai ales atunci când vă orientați către alegerea unei locuințe pentru familia voastră.

Valentin Bota
Consultant vânzări

E-mail: valentin.bota@coresi-avantgarden.ro

Telefon: 0728 330 901

Mihaela Dinu

Aspirația fiecărei familii către împlinire începe cu visul unei locuințe confortabile, animată de activitățile membrilor familiei și plină de viață. Iar noi am transpus toate aceste visuri în complexul Coresi Avantgarden. Un proiect care își propune să creeze un nou stil de viață în mediul urban: a locui, a munci, a te distra, a te relaxa, a fi copil, a învăța, a socializa etc. Și toate acestea să se desfășoare în pragul casei sau în imediata apropiere. Această bucurie îmi doresc să o împărtășim împreună și de aceea sunt aici: pentru a vă consilia pentru ceea ce era nu de mult un vis, iar acum poate deveni realitate.

Mihaela Dinu
Consultant vânzări

E-mail: mihaela.dinu@coresi-avantgarden.ro

Telefon: 0735 444 099

grig-onigas

Îmi place să învăț, să acumulez informații. Comunicarea și contactul cu oamenii sunt cele mai importante lucruri pentru mine și cea mai importantă sursă de noi experiențe. De la fiica mea, de la un client sau de la un vechi prieten ascult păreri și încerc să le trec prin filtrul propriu. Ceea ce vă sfătuiesc și pe voi dacă sunteți în căutarea unui loc pe care să îl numiți acasă: analizați, verificați, puneți întrebări și luați o decizie doar atunci când simțiți că ați găsit soluția ideală. Alegeți pentru viitor!

Grig Onigas
Consultant vânzări

E-mail: grig.onigas@coresi-avantgarden.ro

Telefon: 0730 602 218Grup

IMMO LILA SRL

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, str. Ioan Popasu 15, Biroul 5A, Bl. C14, Ap. 50 și punct de lucru în municipiul Brașov, str. Zaharia Stancu nr. 8B, jud. Brașov, cu nr. de ordine în Registrul Comerțului J8/2159/2017 și CUI 37998040, cont bancar IBAN nr: RO04 BSEA 0110 0000 0062 6149, deschis la Credit Agricole Bank

Immo Lodgia S.R.L

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 2, județ Brașov, România, inregistrata sub cod fiscal RO 35259556, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr.: J8/1924/23.11.2015, având contul nr: RO22 INGB 0000 9999 0547 3352, deschis la banca ING Bank

Avantgarden Immo-Invest S.R.L.

societate de drept roman, cu sediul social in municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 5, județ Brașov, România, având cod unic de înregistrare RO 31570460, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov sub nr. J08/679/2013, cont bancar IBAN nr: RO72 BSEA 0110 0000 0134 9806, deschis la Credit Agricole Bank