inspirat

                                  de tine

Despre proiectul Coresi Avantgarden

Privind în viitor, dezvoltatorii Kasper Development și Ceetrus (Immochan) au înțeles că Brașovul are nevoie nu doar de blocuri de locuințe, ci și de spații verzi pentru petrecerea timpului liber, de o cresă sau de o grădiniță, de spații sociale și mai ales de locuri de joacă pentru cei mici, într-un cuvânt, un proiect urbanistic de poveste.

Și pentru că orice basm are nevoie de eroi… și tu poți fi unul dintre ei.
Aflată în etapa a doua, povestea pe care o scriem cu schele și mistrii a prins deja contur printr-un prim lot de 570 de apartamente complet finisate, ce dispun de compartimentări variate, în funcție de gustul fiecăruia. 
În faza a doua vom preda alte 430 de apartamente, în timp de în etapa a treia sunt în construcție alte 288 de unități. Iar lucrurile nu se opresc aici… Alte 700 de apartamente vor fi disponibile la vânzare în etapa a patra.
Iar dacă nu-ți dorești decât să trăiești fericit până la adânci bătrâneți, află că acesta este și scopul nostru: să facem cât mai multe familii fericite.

Beneficii pentru tine

Bineînțeles, îți dorești tot ce este mai bun pentru familia ta. Iar noi ne bucurăm să-ți putem oferi soluții, în așa fel încât niciun nor să nu-ți umbrească bucuria clipelor trăite alături de cei dragi.
În zona Coresi Avantgarden a fost dezvoltată recent infrastructura rutieră, accesul fiind extrem de facil până de cel mai mare parc al orașului, dar și spre zona de birouri Coresi Business Park și centrele universitare din Tractorul. De asemenea, complexul are în dotare echipamente pentru confortul tuturor celor care îi vor călca pragul: locuri de joacă pentru copii, parcări, spații comerciale și de utilitate publică.

Proiecte anterioare

Kasper Development are peste 12 ani de experiență pe piața rezidențială. Compania a fost implicată până în prezent în dezvoltarea a trei proiecte din Brașov (Avantgarden 1, Avantgarden 2 și Avantgarden Tractorul), iar eroii poveștilor noastre din ultimii 10 ani sunt nu mai puțin de 3000 de clienți fericiți.

studio

 

Construite să te bucure în fiecare zi

Vezi Apartamentele

2 camere

 

Construite să te bucure în fiecare zi

Vezi Apartamentele

3 camere

 

Construite să te bucure în fiecare zi

Vezi Apartamentele

penthouse

 

Construite să te bucure în fiecare zi

Vezi Apartamentele

EN
Call Now Button