Despre noi

Joint venture-ul dintre Ceetrus (Immochan) și Kasper Development și-a dorit să creeze un colț de rai în viața orașului Brașov, o oază de bucurie, dinamică și trainică, ce va dăinui și pentru generațiile ce vor veni.
Când două companii implicate în viața comunității își unesc forțele, nu poate rezulta decât un mediu prietenos și plăcut oglindit în imaginea unui cartier construit de oameni pentru oameni. Iar faptul că beneficiem de experiențe complementare în ceea ce privește specificul activității, oferă garanția calității la cele mai înalte standarde pentru cumpărătorii interesați în achiziția unor apartamente în Brașov.

Despre proiectul Coresi Avantgarden

Privind în viitor, dezvoltatorii Ceetrus (Immochan) și Kasper Development au înțeles că Brașovul are nevoie nu doar de blocuri de locuințe, ci și de spații verzi pentru petrecerea timpului liber, de o cresă sau de o grădiniță, de spații sociale și mai ales de locuri de joacă pentru cei mici, într-un cuvânt, un proiect urbanistic de poveste.
Și pentru că orice basm are nevoie de eroi… și tu poți fi unul dintre ei.
Aflată în etapa a doua, povestea pe care o scriem cu schele și mistrii a prins deja contur printr-un prim lot de 570 de apartamente complet finisate, ce dispun de compartimentări variate, în funcție de gustul fiecăruia. În faza a doua vom preda alte 430 de apartamente, în timp de în etapa a treia sunt în construcție alte 288 de unități. Iar lucrurile nu se opresc aici… Alte 700 de apartamente vor fi disponibile la vânzare în etapa a patra.
Iar dacă nu-ți dorești decât să trăiești fericit până la adânci bătrâneți, află că acesta este și scopul nostru: să facem cât mai multe familii fericite.

Beneficii pentru tine

Bineînțeles, îți dorești tot ce este mai bun pentru familia ta. Iar noi ne bucurăm să-ți putem oferi soluții, în așa fel încât niciun nor să nu-ți umbrească bucuria clipelor trăite alături de cei dragi.
În zona Coresi Avantgarden a fost dezvoltată recent infrastructura rutieră, accesul fiind extrem de facil până de cel mai mare parc al orașului, dar și spre zona de birouri Coresi Business Park și centrele universitare din Tractorul. De asemenea, complexul are în dotare echipamente pentru confortul tuturor celor care îi vor călca pragul: locuri de joacă pentru copii, parcări, spații comerciale și de utilitate publică.

Experiența noastră

Pentru că frumusețea se găsește în detalii, îți oferim câteva prin care ne vei cunoaște mai bine, iar cu ajutorul cifrelor completăm imaginea…
3

proiecte rezidențiale în Brașov

10

ani de experiență pe piața rezidențială

34

de blocuri construite

1300

de familii fericite ''acasă''

Proiecte anterioare

Kasper Development are peste 12 ani de experiență pe piața rezidențială. Compania a fost implicată până în prezent în dezvoltarea a trei proiecte din Brașov (Avantgarden 1, Avantgarden 2 și Avantgarden Tractorul), iar eroii poveștilor noastre din ultimii 10 ani sunt nu mai puțin de 3000 de clienți fericiți.


Grup

IMMO LILA SRL

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, str. Ioan Popasu 15, Biroul 5A, Bl. C14, Ap. 50 și punct de lucru în municipiul Brașov, str. Zaharia Stancu nr. 8B, jud. Brașov, cu nr. de ordine în Registrul Comerțului J8/2159/2017 și CUI 37998040, cont bancar IBAN nr: RO04 BSEA 0110 0000 0062 6149, deschis la Credit Agricole Bank

Immo Lodgia S.R.L

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 2, județ Brașov, România, inregistrata sub cod fiscal RO 35259556, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr.: J8/1924/23.11.2015, având contul nr: RO22 INGB 0000 9999 0547 3352, deschis la banca ING Bank

Avantgarden Immo-Invest S.R.L.

societate de drept roman, cu sediul social in municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 5, județ Brașov, România, având cod unic de înregistrare RO 31570460, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov sub nr. J08/679/2013, cont bancar IBAN nr: RO72 BSEA 0110 0000 0134 9806, deschis la Credit Agricole Bank