Dacă ești un tânăr dornic să se bucure de viață, dacă ți-ai întemeiat de curând o familie sau dacă ești un întreprinzător în căutarea unor investiții deosebite, Coresi Avantgarden reprezintă cea mai bună alegere pentru tine.

Construim un proiect gândit pentru comunitate, pentru toți cei care caută apartamente noi în Brașov, cu un raport avantajos preț-calitate, în cartierul Tractorul, o zonă de tradiție în istoria orașului. Immochan România și Avantgarden Invest, două companii implicate în viața comunității și-au dorit să pună bazele unui proiect urbanistic de poveste. Așadar arhitecții și constructorii noștri și-au unit forțele pentru a crea, cu fiecare detaliu în parte, un complex rezidențial ce va dăinui pentru multe generații, un loc unde viața merită trăită din plin.

Ce ne recomandă? În primul rând un istoric plin de realizări frumoase. Avantgarden Invest dispune deja de o tradiție pe piața imobiliară din Brașov datorită proiectelor anterioare, și anume Avantgarden 1, Avantgarden 2 și Avantgarden Tractorul. Apoi, toate materialele folosite de constructorii noștri sunt de o calitate ridicată; nu ne dorim decât ce este mai bun pentru tine, viitorul nostru vecin, motiv pentru care oferim garanție de 5 ani la lucrări de instalații, tencuieli și hidroizolații, termopane, corpuri sanitare și baterii și 2 ani pentru finisaje, temoizolații, uși și lift. Calitatea materialelor de construcții poate fi atestată cu ușurință de către orice firmă de construcții performantă.

Pentru că ne preocupă ca toți locatarii să se bucure pe deplin alături de cei dragi, iar copilăria este inima tuturor vârstelor, nu am uitat nici de confortul celor mici. Ne-am asigurat că în Coresi Avantgarden copiii au parte de locuri de joacă, iar în viitor și de o grădiniță.

În final, te anunțăm cu bucurie că primele 3 blocuri din etapa I a proiectului rezidențial (cuprinde 5 blocuri cu 13 corpuri) sunt în lucru și poată denumiri cu rezonanță: Euforia, Energia și Armonia, fiind inspirate de atributele unor pietre semiprețioase. Pentru că știm că nimic nu este mai de preț ca sentimentul pe care ți-l conferă propriul cămin. Vom demara în curând și etapa a doua a proiectului (cuprinde 6 blocuri cu 9 corpuri). Dacă îți dorești un apartament de vânzare și un loc pe care să îl numești acasă, Coresi Avantgarden te așteaptă cu drag. 🙂

 

Call Now Button
RO
EN RO