Club Coresi Avantgarden

Ai ales o viață trăită din plin la Coresti Avantgarden. Apartamentul tău este finalizat, iar partenerii noștri vin în sprijinul tău cu o serie de beneficii…

 • Mobexpert

  Industrial, modern sau clasic... Indiferent de stil, la Mobexpert beneficiezi de 10% discount la mobilier și decorațiuni pentru apartamentul sau terasa ta.

 • Euromobila

  În apartament nou ai nevoie de canapea nouă! Tu alegi modelul, textura și culoarea. Primești 5% reducere la orice produs achiziționat din magazinul de pe Calea București 104.

 • Arredo Mobili

  Înainte să amenajezi apartamentul consultă un specialist Arredo Mobili pentru o simulare 3D a locuinței tale. Prețuri preferențiale la o colecție de mobilă italiană clasică și modernă.

 • Kudia Studio

  Amenajarea locuinței ar trebui să fie o plăcere, nu o grijă în plus. Kudia Studio - reprezentant al producătorului german Bauformat-Burger - este consultantul tău personal în proiectarea și amenajarea bucătăriei. Ai și ofertă personalizată!

 • Medlife Brasov

  Ai grijă de sănătatea ta! La MedLife Brașov beneficiezi de discount-uri la servicii medicale în baza programului Club Coresi Avantgarden. Ofertă valabilă și la Maternitatea Eva.

 • Allianz Tiriac

  Oferte speciale la o gamă variată de produse și servicii de protecție și planificare financiară, pe toate segmentele de asigurări - auto, locuință Armonia Plus, călătorie, sănătate.

 • Centrul Magnus

  Ai ales să fii avantgardist? Beneficiezi de 20% reducere la toate cursurile de limbi străine oferite de Magnus School, precum și la programul after-school pentru copilul tău!

 • Come Back

  Peste 20 de sortimente de cafea și ciocolată, limonadă, patiserie și șandvișuri, paste făcute în casă sau desert. Primești 10% discount la nota de plată pentru produsele preferate.

 • Don Antonio

  Restaurantul cu specific italian este perfect pentru un prânz de afaceri sau pentru o cină pe îndelete cu familia și prietenii. Ai 10% discount la nota de plată dacă prezinți cardul Coresi Avantgarden.

 • Rovere Mobili

  Mobilier de lux pentru cei interesați de modă, design, artă și rafinament. Unicitatea produselor este dată de calitatea și prestigiul unor brand-uri de renume. Oferte speciale pe baza cardului Coresi Avantgarden.

 • Ador Mobila

  Amenajarea noului apartament este o provocare? Mobilier la comandă pentru bucătărie, dormitor sau sufragerie la Ador Mobila. Beneficiezi de 10% discount la orice comandă cu cardul Coresi Avantgarden!

 • Nomasvello

  Salonul de înfrumusețare Nomasvello Coresi îți pune la dispoziție servicii premium No+Vello, brandul numarul 1 în lume în tratamente cosmetice cu IPL, la preț preferențial.

 • Sophia

  Consultanță profesională în amenajarea de lux a locuinței: ambient, stiluri și tendințe în home design numai la SOPHIA. 2 ore consiliere la domiciliu și 10% discount pe baza cardului Coresi Avantgarden.

 • Zen Pen

  Magazinul ZEN PEN livrează mai mult decât instrumente de scris, livrează o filosofie a muncii care se cere învățată sau îmbunătățită, reprezentând în același timp un refugiu creativ pentru toți cei care îsi doresc să testeze instrumentele de scris. Discount pentru clienții Coresi Avantgarden.

 • SportU

  SportU Brașov este un shop de articole, echipamente și accesorii destinat sportivilor amatori și de performanță. Adoptă și tu o schimbare a stilului de viață și beneficiază de oferta preferențială la echipamentele sportive pe baza cardului Coresi Avantgarden.

 • The Home

  The Home este înainte de toate un shop de design interior, ce conține fărâme de rai ale unui “acasă” pentru toate gusturile. Un concept inspirat din autenticitatea stilului Nordic, bazat pe simplitate, rafinament și calitate pentru care beneficiezi de 10% discount la orice comandă cu cardul Coresi Avantgarden!

 • Smart Lighting

  Corpurile de iluminat joacă un rol important în gradul tău de confort. Clasice sau moderne, lustre sau plafoniere, candelabre sau aplice… îți oferim peste 1500 de modele echipate și iluminate cu LED. Discount 10% pe baza cardului Coresi Avantgarden.

 • SomProduct

  Oferim produse care să îmbunătățească nivelul de confort al fiecarui cumpărător. Pentru că știm cat de important este să avem parte de un somn odihnitor și să ne înconjurăm de obiecte frumoase și de bună calitate. Descoperă articolele Home&Deco și lasă-te inspirat!

 • Annora Lighting

  Design. Personalitate. Funcționalitate. Corpuri de iluminat elegante pentru locuința ta din Coresi Avantgarden la preț special. Mii de produse în cele două showroom-uri de pe Calea București nr. 1 și Iuliu Maniu nr. 33, Brașov.Grup

IMMO LILA SRL

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, str. Ioan Popasu 15, Biroul 5A, Bl. C14, Ap. 50 și punct de lucru în municipiul Brașov, str. Zaharia Stancu nr. 8B, jud. Brașov, cu nr. de ordine în Registrul Comerțului J8/2159/2017 și CUI 37998040, cont bancar IBAN nr: RO04 BSEA 0110 0000 0062 6149, deschis la Credit Agricole Bank

Immo Lodgia S.R.L

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 2, județ Brașov, România, inregistrata sub cod fiscal RO 35259556, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr.: J8/1924/23.11.2015, având contul nr: RO22 INGB 0000 9999 0547 3352, deschis la banca ING Bank

Avantgarden Immo-Invest S.R.L.

societate de drept roman, cu sediul social in municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 5, județ Brașov, România, având cod unic de înregistrare RO 31570460, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov sub nr. J08/679/2013, cont bancar IBAN nr: RO72 BSEA 0110 0000 0134 9806, deschis la Credit Agricole Bank