smartcity

                                           club

Devii proprietar si beneficiezi din primul moment si neconditionat de parteneriate durabile. Ai beneficii multiple direct folosind cardul Smart Cityclub.

   
Mobexpert
Industrial, modern sau clasic... Indiferent de stil, la Mobexpert beneficiezi de 10% discount la mobilier și decorațiuni pentru apartamentul sau terasa ta.
Euromobila
În apartament nou ai nevoie de canapea nouă! Tu alegi modelul, textura și culoarea. Primești 5% reducere la orice produs achiziționat din magazinul de pe Calea București 104.
Arredo Mobili
Înainte să amenajezi apartamentul consultă un specialist Arredo Mobili pentru o simulare 3D a locuinței tale.
Kudia Studio
Amenajarea locuinței ar trebui să fie o plăcere, nu o grijă în plus. Kudia Studio - reprezentant al producătorului german Bauformat-Burger - este consultantul tău personal în proiectarea și amenajarea bucătăriei.
Medlife Brasov
Ai grijă de sănătatea ta! La MedLife Brașov beneficiezi de discount-uri la servicii medicale în baza programului Club Coresi Avantgarden.
Allianz Tiriac
Oferte speciale la o gamă variată de produse și servicii de protecție și planificare financiară, pe toate segmentele de asigurări - auto, locuință Armonia Plus, călătorie, sănătate.
Centrul Magnus
Ai ales să fii avantgardist? Beneficiezi de 20% reducere la toate cursurile de limbi străine oferite de Magnus School, precum și la programul after-school pentru copilul tău!
Come Back
Peste 20 de sortimente de cafea și ciocolată, limonadă, patiserie și șandvișuri, paste făcute în casă sau desert. Primești 10% discount la nota de plată pentru produsele preferate.
Don Antonio
Restaurantul cu specific italian este perfect pentru un prânz de afaceri sau pentru o cină pe îndelete cu familia și prietenii.
Rovere Mobili
Mobilier de lux pentru cei interesați de modă, design, artă și rafinament. Unicitatea produselor este dată de calitatea și prestigiul unor brand-uri de renume.
Ador Mobila
Amenajarea noului apartament este o provocare? Mobilier la comandă pentru bucătărie, dormitor sau sufragerie la Ador Mobila.
Nomasvello
Salonul de înfrumusețare Nomasvello Coresi îți pune la dispoziție servicii premium No+Vello, brandul numarul 1 în lume în tratamente cosmetice cu IPL, la preț preferențial.
Sophia
Consultanță profesională în amenajarea de lux a locuinței: ambient, stiluri și tendințe în home design numai la SOPHIA.
Zen Pen
Magazinul ZEN PEN livrează mai mult decât instrumente de scris, livrează o filosofie a muncii care se cere învățată sau îmbunătățită, reprezentând în același timp un refugiu creativ pentru toți cei care îsi doresc să testeze instrumentele de scris.
SportU
SportU Brașov este un shop de articole, echipamente și accesorii destinat sportivilor amatori și de performanță.
The Home
The Home este înainte de toate un shop de design interior, ce conține fărâme de rai ale unui “acasă” pentru toate gusturile. Un concept inspirat din autenticitatea stilului Nordic, bazat pe simplitate, rafinament și calitate.
Smart Lighting
Corpurile de iluminat joacă un rol important în gradul tău de confort. Clasice sau moderne, lustre sau plafoniere, candelabre sau aplice… îți oferim peste 1500 de modele echipate și iluminate cu LED.
SomProduct
Oferim produse care să îmbunătățească nivelul de confort al fiecarui cumpărător. Pentru că știm cat de important este să avem parte de un somn odihnitor și să ne înconjurăm de obiecte frumoase și de bună calitate.
Annora Lighting
Design. Personalitate. Funcționalitate. Corpuri de iluminat elegante pentru locuința ta din Coresi Avantgarden la preț special. Mii de produse în cele două showroom-uri de pe Calea București nr. 1 și Iuliu Maniu nr. 33, Brașov.
BestOptic
Îți oferim soluția de corecție vizuală în funcție de nevoile, activitățile, așteptările și bugetul tău. Acum cu 10 % discount daca locuiesti in cartierul Coresi.

apartamente.

 

Vezi Apartamentele

cartier.coresi

 

Descoperă Cartierul

smart.cityclub

 

Descoperă Beneficiile

EN
Call Now Button