Confort acasă… cu centrala termică Viessmann

Confort acasă… cu centrala termică Viessmann

În ansamblul rezidențial Coresi Avantgarden punem accent pe calitatea tuturor produselor folosite, prin urmare nici dotările din apartamente nu fac excepție. Iată cele mai importante informații despre centrala termică cu condensare Viessmann, modelul Vitodens 100-W, 26 KW, cu care vor fi dotate cea mai mare parte a apartamentelor din faza a doua.

În prima etapă a complexului Coresi Avantgarden, apartamentele au fost dotate cu centrale termice Ariston. Acum, cei mai proaspeți locatari se vor bucura de avantajele centralei Viessmann. Această soluție beneficiază de un design modern, cu afișaj digital.

De ce am optat pentru acest model?

  • Este ideală pentru încadrearea în bucătărie datorită dimensiunilor compacte. Date fiind dimensiunile sale mici, centrala murală poate fi montată chiar și în nișe; cazanul mural este în condensație pe gaz numai pentru încălzire și are puteri de 26 și 35 kW. Pentru că are un domeniul de modulație până la 1:4 este potrivită și pentru locuințe mai mici, bine izolate termic. Regimul de funcționare silențios datorat domeniului de modulație extins și durata de viață îndelungată a componentelor o recomandă suplimentar.
  • Schimbătorul de căldură este fabricat din oțel inoxidabil, ca și suprafețele de transfer termic. Datorită acestei specificații este prelungită durata de exploatare; rezistența anticorozivă este avansată și există un efect de autocurățire a suprafețelelor netede, iar funcționarea este eficientizată. Eficiența energetică normată ajunge până la 109%.
  • Arzătorul cilindric MatriX este tot din oțel inoxidabil și are funcționare modulantă, reprezentând un produs inovator al companiei Viessmann.
  • Racordul la rețeaua de apă se află în partea inferioară a cazanului, iar vasul de expansiune cu membrană este integrat.
  • Este ușor de folosit și de întreținut. Tastele touchscreen presupun o exploatare simplă; te ajută să reglezi rapid temperatura de încălzire și de preparare a apei calde menajere. Ecranul este iluminat și poate fi vizualizat și utilizat ușor. Senzorul de temperatură exterioară determină instalația să treacă în regim de funcționare corelat. Dispune de posibilitate de conectare la internet prin modulul Vitoconnect 100 tip OPTO1. Unitatea hidraulică cu sistem multi-conector permite accesarea și înlocuirea facilă a componentelor relevante datorită designului hidrobloc; prin partea frontală se pot realiza operațiile de întreținere și service.
  • Tehnica de sistem este concepută în așa fel încât toate componentele sale se completează unul cu altul. Prin interacțiunea perfectă a acestora este creat potențialul maxim al unei tehnologii cu adevărat inovatoare.

Toate aceste avantaje sunt completate de faptul că este încadrată în clasa de eficiență energetică A; centrala este clasificată cu 4 stele din punctul de vedere al eficienței energetice, conform directivei europene 92/42 CE. În prețul centralei sunt incluse și automatizarea digitală, senzorul pentru temperatură din boiler, racordul de evacuare a gazelor/admisia de pe peretele exterior și cotul de 87 grade.

Garanția oferită de producător pentru acest tip de centrală clienților din Coresi Avantgarden este de 8 ani.

În final, sperăm ca aceste informații să îți fie utile și te asigurăm de faptul că întreaga echipă lucrează pentru ca tu să te bucuri constant de dotări și materiale îmbunătățite, pentru a simți confortul spațiului de acasă.

Grup

IMMO LILA SRL

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, str. Ioan Popasu 15, Biroul 5A, Bl. C14, Ap. 50 și punct de lucru în municipiul Brașov, str. Zaharia Stancu nr. 8B, jud. Brașov, cu nr. de ordine în Registrul Comerțului J8/2159/2017 și CUI 37998040, cont bancar IBAN nr: RO04 BSEA 0110 0000 0062 6149, deschis la Credit Agricole Bank

Immo Lodgia S.R.L

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 2, județ Brașov, România, inregistrata sub cod fiscal RO 35259556, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr.: J8/1924/23.11.2015, având contul nr: RO22 INGB 0000 9999 0547 3352, deschis la banca ING Bank

Avantgarden Immo-Invest S.R.L.

societate de drept roman, cu sediul social in municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 5, județ Brașov, România, având cod unic de înregistrare RO 31570460, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov sub nr. J08/679/2013, cont bancar IBAN nr: RO72 BSEA 0110 0000 0134 9806, deschis la Credit Agricole Bank