Calitate

Coresi Avantgarden va fi locul pe care în curând îl vei numi casă. Ne dorim să te simți cât mai confortabil și relaxat în noua ta locuință. De aceea, lucrăm cu cele mai bune materiale pentru construcția și design-ul casei tale.

Certificatul ISO 9000:2015

Conceptul de “Regenerare Urbană” se regăsește și în politica aplicată Calității. Avem în plan crearea unui ecosistem urban care să corespundă nevoilor actuale, fără a compromite capacitatea generațiilor viitoare de a-și satiface propriile nevoi.

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor și așteptărilor tale, am dezvoltat un Sistem de Management al Calității și am obținut certificarea acestuia de către Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA). Certificarea atestă conformitatea acestui sistem cu ISO 9001:2015. Sistemul de Management al Calității acoperă toate departamentele organizației și asigură garanția îmbunătățirii continue a calității serviciilor oferite.

 

Descarca certificatul

Arhitectura

Blocurile din complexul Coresi Avantgarden beneficiază de un concept arhitectural modern, apartamentele având structuri variate și terasă sau logie.

Regimul de înalțime al celor 13 corpuri din prima etapă a proiectului este tip Demisol + Parter + 5 / 8 etaje și spațiu tehnic prevăzut la ultimul nivel. În etapa a doua construim 9 corpuri cu regim de înălțime Demisol + Parter + 5 / 6 sau 8 etaje.

Este important să știi că ne ocupăm de tot, până la ultimul detaliu, și pregătim pentru tine un drum ușor de accesat, alei pietonale, locuri de parcare supraterane și spații verzi.

Fațada

Pe exteriorul clădirii este montată o anvelopă din polistiren expandat EPS 80 cu grosimea de 15 cm, împreună cu bariere de foc incombustibile, peste care este aplicat un strat de adeziv cu plasă din fibră de sticlă 160 g/m² și tencuială decorativă. Hidroizolația soclului este realizată din amorsă bituminoasă pe baza de solvent, membrană bituminoasă PA 4.5 Kg/mp, peste care se aplică un strat de polistiren extrudat de 5 cm  și se finisează cu tencuială cu plasă de fibră de sticlă și tencuială decorativă.

Balcoanele sunt protejate cu balustrade metalice sau parapet plin, iar zidaria exterioară include închideri din cărămidă. Pergolele aduc o notă de modernitate proiectului, dar și utilitate prin faptul că permit umbrirea anumitor suprafețe sau terase.

Izolația

Siguranța primează întotdeauna, prin urmare construcția planșeelor va fi executată din beton armat și elemente prefabricate de tip LEP cu suprabetonare, care contribuie la sporirea coeficienților de izolare termică și fonică. Pereții despărțitori între apartamente sunt executați din beton de grosime de 25 cm, iar pe toată lungimea pereților se va monta bandă perimetrală de 1 cm cu rol de izolare fonică.

Izolația dintre nivele va include placă de beton de 8 cm și elemente prefabricate de tip LEP de 16 cm grosime, peste care se aplică polistiren expandat EPS 100 cu grosimea de 3+4 cm și șapă. Pereții exteriori sunt din beton armat de 30 cm și zidărie de cărămidă Porotherm 25/30 cm, termosistem și tencuială structurată, iar izolația acoperișului clădirii este executată din polistiren expandat EPS150 de 20 cm și sistem de hidroizolație (membrane bituminoase). Toate construcțiile respectă regimul de înălțime specific zonei.

Dotări

Nevoile tale sunt importante pentru noi, de aceea ne dorim să-ti facem cât mai ușoară tranziția. Fiecare clădire construită este racordată la utilităti, având asigurate gaz și apă, electricitate, canalizare, serviciu TV și telefonie. Fiecare apartament deține boxă de depozitare la demisol, debara și loc de parcare, iar accesul în bloc se realizează prin video-interfon și deschidere electromagnetică. Am prevăzut și o rampă pentru cărucioare. Casa scării este prevăzută cu senzor de mișcare incorporat, iar cutiile poștale sunt amplasate pe holul principal. In ceea ce privește apartamentele, acestea își vor aștepta locatarii echipate cu gresie, faianță și parchet laminat, ușă de intrare și de interior de import din Germania, dar și cu tâmplărie exterioară PVC și instalații sanitare complete.

Materiale folosite

Pereții despărțitori dintre apartamente sunt din beton, iar șapele sunt executate mecanizat. Acoperișul și planșeele sunt realizate din elemente prefabricate cu suprabetonare, iar zidăria exterioară este executată din cărămidă. Holurile din casa scării, precum și treptele sunt placate cu granit sau plăci ceramice. Pereții sunt finisați cu tencuială, MaltaFina și zugrăveli de tip lavabil.

Finisaje

Ne place să acordăm atenție detaliilor. Așadar, finisajele interioare ale apartamentelor includ tencuieli mecanizate, MaltaFina și zugrăveală lavabilă albă. Pentru un confort sporit am dotat bucătăria, holurile și baia cu gresie și faianță, iar balcoanele cu gresie antiderapantă rezistentă la temperaturi scăzute. In camera de zi și în dormitoare este montat parchet laminat; ușa de intrare dispune de izolație fonică. Instalația sanitară din baie include un lavoar din porțelan și baterii de calitate, iar instalațiile sunt realizate în sistem REHAU sau TECE. Fiecare apartament este de asemenea prevăzut cu centrală termică în condensare.Grup

IMMO LILA SRL

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, str. Ioan Popasu 15, Biroul 5A, Bl. C14, Ap. 50 și punct de lucru în municipiul Brașov, str. Zaharia Stancu nr. 8B, jud. Brașov, cu nr. de ordine în Registrul Comerțului J8/2159/2017 și CUI 37998040, cont bancar IBAN nr: RO04 BSEA 0110 0000 0062 6149, deschis la Credit Agricole Bank

Immo Lodgia S.R.L

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 2, județ Brașov, România, inregistrata sub cod fiscal RO 35259556, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr.: J8/1924/23.11.2015, având contul nr: RO22 INGB 0000 9999 0547 3352, deschis la banca ING Bank

Avantgarden Immo-Invest S.R.L.

societate de drept roman, cu sediul social in municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 5, județ Brașov, România, având cod unic de înregistrare RO 31570460, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov sub nr. J08/679/2013, cont bancar IBAN nr: RO72 BSEA 0110 0000 0134 9806, deschis la Credit Agricole Bank