Știi foarte bine că ne plac poveștile. Și eroii… Atât cei care salvează vieți, medici sau pompieri, cei care construiesc, exploratori în medii neprielnice, dar și oamenii obișnuiți aflați în situații neobisnuite sau cei care constribuie la educația tinerei generații. Pentru că este o provocare… Iar eroii creează, întotdeauna, povești în care binele învinge.

Fundația Comunitară Brașov organizează duminică, în data de 10 iunie, proiectul Brasov Heroes. Acțiunea va avea loc în zona de agrement Lacul Noua, iar scopul este strângerea de fonduri pentru a susține diverse cauze din comunitatea locală. Echipa Coresi Avantgarden este prezentă și în acest an și ne bucurăm că avem printre noi eroi. Pentru că un erou este cineva care ia fiecare şansă de a schimba ceva în bine. Și nu se oprește după primul obstacol… Și anul acesta, la evenimentul comunității – Brașov Heroes, eroii suntem fiecare dintre noi.

Am promis încă de la început că vom contribui la construirea unei comunități bazate pe implicare și dorința de a face mai mult. Iar educația reprezintă o prioritate. La cursa cu obstacole alergăm anul acesta pentru două proiecte educative.

Prima echipă Coresi Avantgarden susține Cercetașii României – “Orizont” Brașov și proiectul ”4 zile de educație cercetășească în natură”. Acțiunea presupune achiziționarea materialelor necesare pentru organizarea unui camp cercetășesc pentru 100 de copii și tineri cercetași.

Cea de-a doua echipă susține Asociația Milioane de Prieteni și proiectul “Educația salvează vieți!”, ce constă în realizarea a 150 de suporturi-curs de educație în școli, pentru elevii din clasele 0-4.  Aceste cursuri îndeamnă la schimbarea mentalității elevilor privind protecția și îngrijirea animalelor, dar și la îmbunătățirea cunoștințelor generale în domeniu. Proiectul de educație țintește să ajungă în fiecare școală pentru a-i ajuta pe micuți să descopere minunata “lume a celor care nu cuvântă”.

Vino și tu alături de noi!

Te provocăm să alergi, să depăşeşti obstacole, să susții proiecte sau echipe şi să ne arăţi alura ta de Erou. Vârsta nu este un impediment. Și cei mici sunt așteptați alături de părinți la cursa cu obstacole pentru familie. Iți garantăm ca vei avea parte voie bună și multă distrcție! La finalul cursei vei avea satisfacția că ai contribuit la starea generală de bucurie pentru că ai contribuit la susținerea celor care au nevoie de ajutorul nostru. Sperăm că ți-am stârnit interesul și că ne vedem acolo. #BvH5

Fii un erou activ și implică-te alături de prieteni și familie în cea mai frumoasă poveste comunitară din Brașov. A început numărătoarea inversă: 3… 2…

 

 

EN
Call Now Button