Vezi prin ochelarii VR viitorul tău apartament!

Vezi prin ochelarii VR viitorul tău apartament!

Se apropie sărbătorile și, odată cu ele, parcă și zilele devin mai scurte pentru câte lucruri ai de făcut. Începe goana după cadouri, trebuie să participi la mai multe întâlniri sau ședințe de lucru decât de obicei, trebuie să faci bilanțul anului, iar majoritatea proiectelor ajung la deadline. Și… totuși… te gândești și la o locuință nouă. Iar decizia aceasta nu o poți lăsa pentru anul viitor.

Pentru că știm cât de important este să iei o decizie, iar timpul pentru documentare este din ce în ce mai limitat, venim în întâmpinarea ta cu o soluție inedită. Te invităm în weekend la standul de prezentare Coresi Avantgarden, din cadrul centrului comercial Cxoresi Shopping Resort, să testezi Realitatea Virtuală! Este mult mai simplu și mai ușor să vezi un tur al viitorului tău apartamant decât să studiezi cote și schițe arhitecturale! Și mult mai distractiv…

Standul va fi dotat cu ochelari de realitate virtuală (VR), iar voi veți putea vedeea apartamentele disponibile la vânzare în etapa a treia a proiectului. Posibilitatea de a experimenta spaţiul virtual al viitorului apartament este una interactivă. Ochelarii VR nu înlocuiesc consultantul de vânzări, acesta va fi prezent la stand pentru a-ți oferi explicaţii privind detaliile locuinţei, însă cu ajutorul lor poți vedea ceea ce ți se prezintă.

Program:

Sâmbătă – Duminică, între 11:00 – 19:30

@Coresi, Piața cu copaci, stand Coresi Avantgarden

Perioada: 18-19 noiembrie, 25-26 noiembrie, 02-03 decembrie 2017

 

Îți răsplătim curiozitatea!

Testează realitatea virtuală la standul Coresi Avantgarden, completează talonul primit de la consultantul de vânzări, iar la finalul campaniei poți câștiga 10 invitații pentru a merge la film cu prietenii. Detalii și regulament aici.