Topul Național al Firmelor – Faza Județeană

Topul Național al Firmelor – Faza Județeană

Pe 26 octombrie 2017 a avut loc cea de-a XXIV-a ediţie a Topului Judeţean al Firmelor, eveniment organizat de Camera de Comerţ şi Industrie. Topul este realizat pe baza unei analize economice riguroase a celor 22.666 de companii din judeţul Braşov, care au depus bilanţuri contabile aferente anului 2016.

Sursele de informații utilizate în realizarea topului: informaţii din situaţiile financiare ale comercianţilor pentru anul 2016, conforme cu Directivele Europene, furnizate Camerei de Comerţ şi Industrie a României de către Ministerul Finanţelor Publice; informaţii despre firmele legal înregistrate în România, furnizate Camerei de Comerţ şi Industrie a României de către Oficiul Naţional al Registrului Comerţului; informaţii despre firme, rezultate din activitatea camerelor judeţene. Criteriile de eligibilitate au fost clare: existența unui profit, datoriile de la buget să fie mai mici decât creanțele similare, precum și o cifră de afaceri generoasă.

Cele șase domenii de activitate sunt: Cercetare – Dezvoltare şi High – Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcţii; Servicii; Comerţ și Turism.

Constructorul proiectului Coresi Avantgarden – societatea Avantgarden Invest – a primit locul I la categoria Construcții pentru activitatea desfășurată în anul precedent. Premiul reprezintă o confirmare a dezvoltării constante și a stabilității din punct de vedere economic a dezvoltatorului de proiecte rezidențiale a și a fost primit de Daniela Kasper în numele întregii echipe. Agenții economici clasaţi în topul judeţean, vor participa la faza pe ţară a topului naţional al firmelor 2016.

*Credit foto: Dan Strauti