Bine ai venit în rețea! Coresi Netlink

Bine ai venit în rețea! Coresi Netlink

Am pornit la drum împreună… Ne-am dorit să construim un loc pe care să-l poți numi acasă și în care să fii liber să te bucuri de o #ViațăTrăităDinPlin. În curând vom începe și recepțiile apartamentelor din blocul Bucuria, iar noi nu suntem deloc mai puțin emoționați decât fiecare dintre voi. Din contră, avem inima încărcată de bucuria că visul nostru comun a devenit într-adevăr palpabil, că prin muncă și dedicare orice este posibil. Îți mulțumim că ai avut încredere în noi de la început și că ne-ai rămas alături. Îți dorim să te bucuri de noua locuință și să îți cunoști cât mai curând vecinii. Suntem convinși că se vor lega prietenii trainice și că împreună vom forma o comunitate frumoasă, așa cum ne-am dorit.

Pentru că Sărbătorile Pascale se apropie, ne dorim să îți facem o bucurie și mai mare. Îți oferim posibilitatea de a face parte dintr-o nouă comunitate… Începând din luna aprilie te vei putea conecta la CORESI NetLink, noua rețea de internet prin Fibră Optică și televiziune. Simplu și ușor.

Vei putea beneficia de pachete variate, în funcție de preferințele tale:

Internet prin Fibră Optică 1Gbps:

  • Conexiune fibră optică
  • Trafic nelimitat
  • Bandă simetrică: download = upload

Prețuri începând de la 35 lei pe lună

Televiziune Digitală:

  • Până la 134 canale digitale dintre care 33 canale HD
  • 3 pachete extraopțiuni (HBO MaxPak, Hungarian, Adult)
  • 7 canale SPORT atât în format standard, cât și HD (UCL, EL, Liga1, tenis, handbal, fotbal European, handbal, volei, NBA, NHL, MFL etc.)

Prețuri începând de la 30 lei pe lună

Pachete Internet + TV:

  • Internet fibră optică
  • Televiziune digitală, pachet de bază

Prețuri începând de la 55 lei pe lună

Descarcă de aici pliantul cu oferta generală și grila de programe TV. Pentru ofertă personalizată avem rugămintea să completezi formularul și să îl trimiți pe e-mail la adresa: netlink@coresi-avantgarden.ro

În ordinea solicitărilor, o echipă tehnică se va deplasa în cel mai scurt timp  pentru instalarea serviciilor în locuința ta.

Telefon Relații clienți: 0786.311.110                 Telefon Suport tehnic: 0786.311.112

Noi iubim începuturile. Dar nici restul poveștii nu este mai prejos. Pentru că povestea CORESI NetLink o vom scrie împreună…