Ne vedem în perioada 5-8 octombrie 2017 la TIB

Ne vedem în perioada 5-8 octombrie 2017 la TIB

Cel mai important eveniment de real-estate al toamnei își deschide porțile în perioada 5-8 octombrie 2017 la Brașov Business Park. Târgul Imobiliar Brașov aduce sub un singur acoperiș cele mai reprezentative proiecte rezidențiale din zona metropolitană.

Echipa Coresi Avantgarden va fi prezentă cu noutăți la cea de-a XIII-a ediție a Târgului Imobiliar. Pentru cei interesați de achiziționarea unei locuințe, consultanții noștri vor oferi informații despre cea de-a treia etapă de dezvoltare a proiectului Coresi Avantgarden, ce va cuprinde aproximativ 280 de unități de tip studio, apartamente cu 2, 3 și 4 camere. Suprafețele încep de la 47,32 mp utili pentru studio, de la 53,52 mp utili pentru apartamentele de 2 camere și de la 73,24 mp utili pentru structurile cu 3 camere, la care se adaugă terase de diferite dimensiuni. Apartamentele se predau complet finisate.

Vizitatorii vor descoperi un concept arhitectural modern pentru cele 4 blocuri din această etapă. Echipa de arhitecți a jonglat cu volumetria, obținând elemente care se integrează asemenea unor piese de lego, creând un echilibru între suprafețele construite și spațiul urban. Noutatea este dată de modelarea spațiului și integrarea unor piațete în spațiul public. Pe vertical au fost prevăzute terase cu grădini ce vor deveni adevărate oaze de relaxare.

Fiind situate în imediata apropiere a axei pietonale, și la parterul acestor blocuri am integrat spații comerciale pentru a oferi viitorilor locatari un ecosistem complet – servicii de care au nevoie, dar care nu există în centrul comercial din apropiere. Poziționarea spațiilor comerciale este atent gândită, accesul este facil, iar vizibilitatea foarte bună în zona comercială.

 

Vă așteptăm la stand!

Joi – vineri, 05-06 octombrie, între 12:00-19:00
Sâmbătă, 07 octombrie, în intervalul 10:00-18:00
Duminică, 08 octombrie, între orele 10:00-16:00