Jurnal pe șantier… aprilie 2018

Jurnal pe șantier… aprilie 2018

Final de aprilie pe șantierul Coresi Avantgarden și ne minunăm cum s-au scurs deja primele patru luni ale acestui an. Nu este niciun fel de secret că atunci când faci un lucru din pasiune și bucurie, timpul se scurge mult mai rapid. Așa cum te-am obișnuit, revenim cu vești cu privire la diversele etape de execuție ale blocurilor din Coresi Avantgarden.

Denumirea lunii aprilie, conform tradiției populare, este prier. În cazul în care te întrebi ce semnifică, află că răspunsul este unul extrem de simplu: este vorba despre primăvără, în această perioadă anotimpul revenirii la viață intrându-și pe deplin în drepturi. În limba latină este asociat cu Apreio, traducându-se respectiv prin a deschide, întocmai cum fac muguri plantelor. Am completa noi, la fel ca și zâmbetele celor așteaptă cu nerăbdare să se mute în locuința lor din Coresi Avantgarden sau ale noastre când vă împărtășim noutățile.

Stadiul lucrărilor în prima etapă

În faza întâi se lucrează de zor la blocurile Zen și Bucuria. Astfel, la blocul Zen  (7) fațada este finalizată în proporție de 80%. La etajul 7 se aplică glet, iar la etajul 9 se montează instalațiile sanitare și electrice. Gresia și faianța se montează în prezent la etajul 2 al clădirii.

Bucuria (11) are fațada finalizată în același procent, respectiv 80%. La etajul 3 este turnată șapa, la etajul 7 se aplică tencuiala, iar la etajul 2 instalațiile electrice și sanitare sunt în acest moment la roșu. În ceea ce privește corpul 12, ne bucurăm să îți împărtășim că se aplică glet la etajul 4, tencuială la etajul 5 și zugrăveli la etajul 3. La parter echipa este concentrată pe montarea ușilor și a parchetului.

Evoluția lucrărilor pentru blocurile din faza a doua

La blocul Dinamic (14) termosistemul este montat în proporție de 50%. La etajul 3 lucrările sunt în toi, turnându-se șapa și aplicându-se tencuială. Iar la etajul 5 se execută instalațiile sanitare și electrice la roșu.

Termosistemul pentru blocul Unic (15) este montat în procent de 50%. La etajul 4 se toarnă șapa, iar la etajul 5 se aplică tencuiala.

În corpul Stil (16) zidăria este executată la etajul 7, iar la etajul 5 se montează tâmplăria PVC. În ceea ce privește parterul, aici se aplică tencuială. În corpul 17 se desfășoară lucrări de zidărie la etajul 6. La etajul 4 se montează tâmplăria PVC, iar la etajul 3 eforturile echipei sunt concentrate asupra execuției instalațiilor sanitare și electrice la roșu.

La etajul 4 din blocul Activ (18) se execută lucrări de zidărie. La etajul 3 al aceluiași corp se montează tâmplăria PVC. La parter instalațiile sanitare, precum și cele electrice sunt la roșu. În corpul 19 se execută lucrări de zidărie la etajul 4. La etajul 3 se montează tâmplăria PVC. La parter se lucrează la instalațiile sanitare și electrice, la roșu.

Tonic (28) are lucrările de zidărie finalizate, la fel și tâmplăria PVC. La etajul 3 al corpului se execută instalațiile sanitare și electrice la roșu.

La etajul 5 al blocului Avatar (29) se lucrează la structura planșeului, iar la parter la zidărie. Nu în ultimul rând, în corpul 30 se lucrează la structura planșeului de la etajul 6, precum și la zidăria de la etajul 1.

Bucură-te de mugurii acestei frumoase primăveri și de minunile naturii care te întâmpină la tot pasul. Macaralele noastre strălucesc vesele în soarele bland și te așteaptă cu brațele deschise în complexul Coresi Avantgarden. O minivacanță de 1 mai reușită îți dorim!