Jurnal pe șantier… septembrie 2017

Jurnal pe șantier… septembrie 2017

Am pășit deja într-un nou anotimp, iar prima lună de toamnă se apropie de final. Pentru că acum se numără bobocii, iar elevii se întorc la școală, notăm și noi în Jurnal noutățile de pe șantier și ți le împărtășim cu drag și ție.

Bloc Euforia

În fața corpurilor 1, 2 și 3 au fost demarate lucrările de amenajare a drumurilor și asfaltare. Pentru că acordăm o atenție deosebită aspectului estetic, în prezent se lucrează la amenajarea acceselor în zona estică a blocului. De asemenea, echipa și-a canalizat eforturile în direcția finalizării spațiilor comerciale aflate la parterul blocurilor și la signalistică. Iată și cea mai bună veste pentru viitori locatori proiectului Coresi Avantgarden: ultimele apartamente sunt în curs de finalizare, recepția finală urmând să aibă loc în scurt timp.

Bloc Energia

În corpul 4 echipa lucrează la exterior la finalizarea fațadei pe zona sudică. La ultimul etaj se lucrează la instalațiile sanitare și electrice. Plăcile de faianță și gresie au fost aplicate până la etajul 4, iar în prezent se efortul echipelor se concentrează pe aplicarea gletului.

În ceea ce privește corpul 5, te informăm că fațada vestică este în curs de finalizare, în decurs de maxim 2 săptămâni urmând să se încheie această lucrare. Parchetul a fost deja montat, inclusiv la etajul 4, unde se aplică în prezent cel de-al doilea strat de vopsea lavabilă. La etajul 3 se desfășoară lucrări de montare a ușilor, iar la ultimul etaj se aplică plăcile de gresie și faianță. Recepția primelor apartamente din acest bloc este programată pentru începutul lunii octombrie.

Și despre corpul 6 îți împărtășim vești bune, și anume că instalațiile sanitare și electrice au fost finalizate. La etajul 3 a fost montat parchetul laminat precum și ușile, la etajul 4 a fost aplicat cel de-al doilea strat de vopsea lavabilă, iar la etajul 5 au fost montate gresia și faianța. Se fac ultimele retușuri. În acest corp au început recepțiile apartamentelor.

Bloc Zen

Corpul 7 se poate lăuda cu realizări binevenite cu privire la evoluția lucrărilor de construcție. Astfel, structura sa a fost finalizată, instalațiile sanitare și electrice la roșu sunt în curs de montare, lucrările de zidărie au fost finalizate la primele patru nivele ale blocului, iar tencuiala aplicată până la etajul 4.

Bloc Armonia

În corpul 8 echipa a reușit să finalizeze integral zidăria. La etajul 5 au loc lucrări de montare a instalațiilor sanitare și electrice, la etajul 2 se aplică în prezent tencuiala, iar la etajele inferioare a fost demarată procedura de placare cu gresie și faianță.

Și în corpul 9 lucrările de construcție decurg cu pași repezi. Tencuielile au fost aplicate la etajul 4, placările cu gresie și faianță sunt în curs de execuție la etajele inferioare, iar instalațiile sanitare și electrice sunt finalizate.

În ceea ce privește exteriorul corpului 10, lucrările de la fațade au avansat semnificativ. La primele etaje se execută placări cu gresie și faianță, urmând a se monta și parchetul.

Bloc Bucuria

În momentul de față la corpul 11 se execută instalațiile sanitare și electrice la roșu, s-a turnat placa peste etajul 5 și se lucrează intens la etajul 6.

Despre corpul 12 îți putem spune că s-a turnat placa peste etajul 5 și se construiește zidăria de la etajul 2. Tâmplăria a fost deja montată la parter și la etajul 1, iar instalațiile sanitare și electrice la roșu sunt în curs de execuție.

Corpul 13 are structura finalizată, în prezent executându-se instalațiile sanitare și electrice la roșu. La etajul 2 se lucrează la zidărie.

Bloc Dinamic

Și la etapa a doua a proiectului se lucrează intens. La corpul 14 s-a turnat placa peste etajul 5 și se lucrează în prezent la pereții de la etajul 6.

Bloc Unic

La corpul 15 construcția avansează rapid. Se lucrează la structură și s-a turnat recent placa peste etajul 5.

Bloc Tonic

Efortul echipei de muncitori este concentrat la corpul 28 pe construcția planșeului peste etajul 1.

Bloc Stil

Pentru final am decis să păstrăm informațiile despre corpul 17, unde a fost finalizat planșeul peste etajul 1. Echipele încep să construiască pereții de la etajul al doilea.

Bloc Activ

La corpurile 18 și 19 se lucrează la pereții demisolului.

Bloc Avatar

La corpul 29 se pregătește terenul pentru turnarea fundației.

 

Pentru că siguranța și confortul tuturor celor care fac parte din povestea proiectului Coresi Avantgarden sunt importante, îți împărtășim că amenajăm artera pietonală ce leagă zona comercială Coresi de zona de birouri și Parcul Sportiv.

Îți dorim să ai parte de o toamnă îmbelșugată, plină de roade și de clipe magice petrecute alături de cei dragi. Urmărește-ne în continuare pentru a afla ultimele vești de pe șantier.

Grup

IMMO LILA SRL

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, str. Ioan Popasu 15, Biroul 5A, Bl. C14, Ap. 50 și punct de lucru în municipiul Brașov, str. Zaharia Stancu nr. 8B, jud. Brașov, cu nr. de ordine în Registrul Comerțului J8/2159/2017 și CUI 37998040, cont bancar IBAN nr: RO04 BSEA 0110 0000 0062 6149, deschis la Credit Agricole Bank

Immo Lodgia S.R.L

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 2, județ Brașov, România, inregistrata sub cod fiscal RO 35259556, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr.: J8/1924/23.11.2015, având contul nr: RO22 INGB 0000 9999 0547 3352, deschis la banca ING Bank

Avantgarden Immo-Invest S.R.L.

societate de drept roman, cu sediul social in municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 5, județ Brașov, România, având cod unic de înregistrare RO 31570460, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov sub nr. J08/679/2013, cont bancar IBAN nr: RO72 BSEA 0110 0000 0134 9806, deschis la Credit Agricole Bank