Despre noi

Joint venture-ul dintre Immochan Rezidențial și Kasper Development și-a dorit să creeze un colț de rai în viața orașului Brașov, o oază de bucurie, dinamică și trainică, ce va dăinui și pentru generațiile ce vor veni.
Când două companii implicate în viața comunității își unesc forțele, nu poate rezulta decât un mediu prietenos și plăcut oglindit în imaginea unui cartier construit de oameni pentru oameni. Iar faptul că beneficiem de experiențe complementare în ceea ce privește specificul activității, oferă garanția calității la cele mai înalte standarde pentru cumpărătorii interesați în achiziția unor apartamente în Brașov.

Despre proiectul Coresi Avantgarden

Privind în viitor,  dezvoltatorii Immochan Rezidențial și Kasper Development au înțeles că Brașovul are nevoie nu doar de blocuri de locuințe, ci și de spații verzi pentru petrecerea timpului liber, de o școală și de o grădiniță, de spații sociale și mai ales de locuri de joacă pentru cei mici, într-un cuvânt, un proiect urbanistic de poveste.
Și pentru că orice basm are nevoie de eroi… și tu poți fi unul dintre ei.
Aflată în prima fază, povestea pe care o scriem cu schele și mistrii prinde deja contur printr-un lot de 570 de apartamente complet finisate, ce dispun de compartimentări variate, în funcție de gustul fiecăruia. În faza a doua schițăm alte 430 de apartamente.
Iar dacă nu-ți dorești decât să trăiești fericit până la adânci bătrâneți, află că acesta este și scopul nostru: să facem cât mai multe familii fericite.

Beneficii pentru tine

Bineînțeles, îți dorești tot ce este mai bun pentru familia ta. Iar noi ne bucurăm să-ți putem oferi soluții, în așa fel încât niciun nor să nu-ți umbrească bucuria clipelor trăite alături de cei dragi.
În zona Coresi Avantgarden a fost dezvoltată recent infrastructura rutieră, accesul fiind extrem de facil până de cel mai mare parc al orașului, dar și spre zona de birouri Coresi Business Park și centrele universitare din Tractorul. De asemenea, complexul are în dotare echipamente pentru confortul tuturor celor care îi vor călca pragul: locuri de joacă pentru copii, parcări, spații comerciale și de utilitate publică.

Experiența noastră

Pentru că frumusețea se găsește în detalii, îți oferim câteva prin care ne vei cunoaște mai bine, iar cu ajutorul cifrelor completăm imaginea…
3

proiecte rezidențiale în Brașov

10

ani de experiență pe piața rezidențială

34

de blocuri construite

1300

de familii fericite ''acasă''

Proiecte anterioare

Am fost implicați până în prezent în dezvoltarea a 3 proiecte din Brașov (Avantgarden 1, Avantgarden 2 și Avantgarden Tractorul), iar eroii poveștilor noastre de până astăzi sunt nu mai puțin de 3000 de clienți fericiți.