Decorează-ți apartamentul cu stil!

Decorează-ți apartamentul cu stil!

Eleganța, mai ales când vine vorba despre atmosfera din apartamentul tău, se regaseste în detalii. In proiectele moderne de amenajare, livingul este conturat ca un spațiu de relaxare și de socializare pentru întreaga familie și prieteni. Aspectul și echilibrul detaliilor sunt cele care imprimă livingului acel aer confortabil și sentimentul de “acasă”.

Potrivit principiului căruia mai puțin înseamnă mai mult, nuanțele neutre și texturile prețioase vor fi cele care vor îmbrăca spațiul, creând un cadru în care imaginația și creativitatea se vor putea desfășura în voie. Poți apela la aportul obiectelor decorative, cele care vor juca rolul de puncte focale ale amenajării locuinței. In momentul în care vei aranja obiectele decorative, spațiul va deveni cu adevărat personal.

Ține cont de faptul că accesoriile și micile obiecte de decor pot distruge complet o cameră. Pentru că nu sunt costisitoare pot fi tratate cu lejeritate și de multe ori ajung să împânzească în mod aleatoriu locuința. În acest sens calitatea primează întotdeauna în fața cantității. O altă regulă este să alegi obiecte de decor de mărimea potrivită; înainte de a achiziționa orice obiect studiază proporțiile și modul în care acestea se vor integra ținând cont de restul spațiului. Ia în considerare combinarea țexturilor și a culorilor; accesoriile sunt menite să adauge interes vizual și contrast unui spațiu. Poți să optezi pentru unele neutre, care să se integreze, asimetrice care să iasă în evidență sau pentru accesorii în straturi – accesoriile mari amplasate în față, iar cele mai mice se strecoară printre acestea.

Și corpurile de iluminat pot reprezenta obiecte de decor, în special abajururile. Acestea nu sunt doar note decorative și reușesc să facă o diferență reală în calitatea luminii pe care o obții de la o lampă. Prin urmare este bine să știi ce tip de lumină îți dorești atunci când le achiziționezi. Astfel, abajururile de culoare mai deschisă vor permite mai multă lumină în cameră, în timp ce unele de culoare mai închisă vor face lumina să se localizeze și să strălucească de deasupra și de sub corpul de iluminat.

Apoi, să nu uiți de oglinzi. Știi deja că acestea pot ajuta la crearea unui aspect de cameră mai mare, dar amplasarea unei oglinzi direct în fața ferestrei va ajuta la echilibrarea luminii și la maximizarea spațiului locuit; astfel se va crea o iluzie că ai mai multe ferestre.

În final, îți prezentăm câteva idei pentru obiecte de decor: coșuri, rafturi pentru cărți și reviste, lumânări și suporți, elemente naturale (flori, scoici, conuri etc.), fotografii și obiecte de artă, covoare și carpete, perne, colecții tematice, obiecte din porțelan. Alege obiectele decorative cu sufletul și caută-ți inspirația acolo unde grija pentru fiecare detaliu vorbește de la sine. Sperăm ca sugestiile și ideile noastre să îți fie de folos. Îți dorim multă inspirație în alegerile tale și să ai parte de un decor de poveste în apartamentul tău!

 

Grup

IMMO LILA SRL

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, str. Ioan Popasu 15, Biroul 5A, Bl. C14, Ap. 50 și punct de lucru în municipiul Brașov, str. Zaharia Stancu nr. 8B, jud. Brașov, cu nr. de ordine în Registrul Comerțului J8/2159/2017 și CUI 37998040, cont bancar IBAN nr: RO04 BSEA 0110 0000 0062 6149, deschis la Credit Agricole Bank

Immo Lodgia S.R.L

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 2, județ Brașov, România, inregistrata sub cod fiscal RO 35259556, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr.: J8/1924/23.11.2015, având contul nr: RO22 INGB 0000 9999 0547 3352, deschis la banca ING Bank

Avantgarden Immo-Invest S.R.L.

societate de drept roman, cu sediul social in municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 5, județ Brașov, România, având cod unic de înregistrare RO 31570460, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov sub nr. J08/679/2013, cont bancar IBAN nr: RO72 BSEA 0110 0000 0134 9806, deschis la Credit Agricole Bank