Decorațiuni de Crăciun pentru acasă…

Decorațiuni de Crăciun pentru acasă…

Primul an în noua ta locuință din Coresi Avantgarden, primul Crăciun în casă nouă… Este final de noiembrie, însă decorațiunile de Crăciun necesită în fiecare an o pregătire minuțioasă și îndelungată. Din acest motiv ne-am gândit să îți sărim din vreme în ajutor cu câteva sfaturi care îți vor ușura căutările și se vor adapta dorințelor și nevoilor tale.

Primul sfat pe lista noastră de recomandări ține de sufletul tău: alege paleta de culori pe care o dorești!

Pentru a obține un aspect cu coeziune în ceea ce privește decorațiunile tale de sărbători, ține cont de paleta cromatică pe care o dorești. Nu este nicio problemă dacă optezi pentru cea clasică, compusă din roșu, verde și alb. După cum bine știi, clasicul nu se demodează niciodată. Nu strică însă dacă adaugi argintiu sau auriu la alegerea inițială, este cea mai bună modalitate de a pune în valoare spiritul plin de magie al sărbătorilor de iarnă. În ceea ce privește obiectele decorative care vor servi scopului tău, și anume de a avea cel mai primitor apartament de Crăciun, poți achiziționa ghirlande din flori artificiale, în orice culoare dorești, precum și flori decorative. Nu ai uitat de cactusul de Crăciun pe care ți l-am prezentat în articolul Plante potrivite pentru apartament? Dacă ești o fire curajoasă, poți adăuga un plus de strălucire plantelor tale presărând pe frunzele lor sclipici, argintiu sau auriu.

Adaugă profunzime decorațiilor folosindu-te de texturi și straturi.

Deși pare dificil de pus în practică, este de fapt cel mai natural lucru: trebuie să te gândești ce s-ar potrivi în camera sau în camerele pe care plănuiești să le decorezi. Poate pe canapeaua din imitație din piele vizualizezi o pătură din blană falsă sau pe fotoliul îndrăgit una cu aspect tricotat. Adevărul este că sunt șanse destul de mici să dai greș în decorarea pentru această sărbătoare, așa că poți trece prin texturi de catifea, ajungând până la panglici din satin. Nu exagera însă cu cantitatea materialelor folosite; în caz contrar tușele tale esențiale își vor pierde din valoare.

Expune-ți personalitatea!

Întreabă-te în primul rând care încăpere îți este cea mai dragă, cea mai apropiată de suflet? Este livingul, sufrageria sau poate bucătăria? Dacă ești părinte, cu siguranță răspunsul tău va fi camera copilului. În această cameră, care ți-a venit prima în minte, nu face rabat la decorațiuni și, în plus, optează pentru un sistem de iluminat modern, pe bază de leduri, care de sărbători este îngăduit și în alte zone decât în pomul de Crăciun. Există lenjerie de pat, față de masă și chiar prosoape tematice care vor sublinia suplimentar spiritul Crăciunului.

Pe scurt, nimic nu este interzis, totul este permis de Crăciun, la tine acasă! Până la urmă important este ca tu și cei dragi să vă simțiți bine și să bucurați din plin de această sărbătoare. Îți dorim, așadar, decorațiuni magice care să îți lumineze nu doar pașii, ci și zâmbetul.

Grup

IMMO LILA SRL

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, str. Ioan Popasu 15, Biroul 5A, Bl. C14, Ap. 50 și punct de lucru în municipiul Brașov, str. Zaharia Stancu nr. 8B, jud. Brașov, cu nr. de ordine în Registrul Comerțului J8/2159/2017 și CUI 37998040, cont bancar IBAN nr: RO04 BSEA 0110 0000 0062 6149, deschis la Credit Agricole Bank

Immo Lodgia S.R.L

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 2, județ Brașov, România, inregistrata sub cod fiscal RO 35259556, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr.: J8/1924/23.11.2015, având contul nr: RO22 INGB 0000 9999 0547 3352, deschis la banca ING Bank

Avantgarden Immo-Invest S.R.L.

societate de drept roman, cu sediul social in municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 5, județ Brașov, România, având cod unic de înregistrare RO 31570460, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov sub nr. J08/679/2013, cont bancar IBAN nr: RO72 BSEA 0110 0000 0134 9806, deschis la Credit Agricole Bank