Redefinește confortul cu centrala termică Ariston

Redefinește confortul cu centrala termică Ariston

La Coresi Avantgarden ne dorim tot ce este mai bun pentru locuința ta, prin urmare centralele termice cu care dotăm în prezent apartamentele din complex sunt marca Ariston, modelul Genus One.

Crezi că ai aflat totul despre noua gamă de centrale termice în condensare de la Ariston? Îți prezentăm câteva detalii despre soluția optimă pentru locuințe, cu design modern, ecran tactil și intuitiv.

Ariston Genus One este un aparat destinat producerii apei calde menajere pentru uz casnic și agent termic pentru încălzire și reprezintă expresia unei calități deosebite, după cum o recomandă funcțiile din dotare. Ca urmare a faptului că folosește tehnologia condensării, recuperarea energiei gazelor de ardere determină o creștere a puterii calorifice, dar și obținerea unei eficiențe termice superioare centralelor convenționale.

Cu Genus One redefinești zona de confort alături de cei dragi! Tehnologia în condensare One oferă performanțe de anduranță sigure în timp, pentru un confort sporit acasă, în fiecare zi. Noul design al Schimbătorului de CăldurăXtraTech™ are secțiuni mai largi pentru un debit de apă îmbunătățit, astfel performanțele de încălzire sunt mărite. Fiabilitate și eficiență ridicată pe întreaga durată de viață. Tehnologia de încălzire în condensare ONE şi accesoriile de termoreglare asigură eficiență și performanțe de Clasă A+, cea mai bună din categoria sa.

 

Funcția Auto – Funcție patentată ce permite setarea automată a încălzirii locuinței cu ajutorul celor 3 senzori de temperatură interni și externi.

Funcția Confort – Apă caldă menajeră imediat, reducând astfel risipa de apă rece.

Autodiagnoză – Alertă atunci cănd trebuie realizată verificarea tehnică periodică și când centrala are nevoie de verificarea unui specialist.

Ariston a primit medalia Best Buy pentru cel mai bun raport calitate-preț oferit clienților.

Garanția oferită beneficiarilor din complexul Coresi Avantgarden este de 7 ani. Instalarea și prima pornire trebuie efectuate de personal calificat la recepția apartamentului în conformitate cu normele naționale de instalare, în vigoare. Sperăm ca aceste informații să îți fie de ajutor pentru a te bucura de confort sporit acasă!