Calitate

Coresi Avantgarden va fi locul pe care în curând îl veni numi casă. Ne dorim să te simți cât mai confortabil și relaxat în noua ta locuință. De aceea, lucrăm cu cele mai bune materiale pentru construcția și design-ul casei tale.

Arhitectura

Blocurile din complexul Coresi Avantgarden beneficiază de un concept arhitectural modern, apartamentele având structuri variate și terasă sau logie.

Regimul de înalțime al celor 13 corpuri din prima etapă a proiectului este tip Demisol + Parter + 5 / 8 etaje și spațiu tehnic prevăzut la ultimul nivel. În etapa a doua construim 9 corpuri cu regim de înălțime Demisol + Parter + 5 / 6 sau 8 etaje.

Este important să știi că ne ocupăm de tot, până la ultimul detaliu, și pregătim pentru tine un drum ușor de accesat, alei pietonale, locuri de parcare supraterane și spații verzi.

Fațada

Pe exteriorul clădirii este montată o anvelopă din polistiren expandat cu grosimea de minim 12 cm, împreună cu bariere de foc incombustibile, peste care este aplicat un strat de adeziv cu plasă poliuretanică și tencuială decorativă. Hidroizolația soclului este realizată din membrană bituminoasă de 4 mm peste care se aplică un strat de polistiren extrudat de 6 cm, tencuială cu plasă polisterică și tencuială decorativă.

Balcoanele sunt protejate cu balustrade metalice sau parapet plin, iar zidaria exterioară include închideri din cărămidă. Pergolele aduc o notă de modernitate proiectului, dar și utilitate prin faptul că permit umbrirea anumitor suprafețe sau terase.

Izolația

Siguranța primează întotdeauna, prin urmare construcția planșeelor va fi executată din elemente prefabricate cu suprabetonare, pereții despărțitori fiind din beton de grosime de 25 cm care asigură astfel și o foarte bună izolație fonică.

Izolația dintre nivele va include placă de 24 cm și polistiren expandat EPS 100 de mare densitate. De asemenea, pereții exteriori sunt din beton armat de 30 cm, iar izolația acoperișului clădirii este executată din polistiren expandat EPS 160 mm. Toate construcțiile respectă regimul de înălțime specific zonei.

Dotări

Nevoile tale sunt importante pentru noi, de aceea ne dorim să-ti facem cât mai ușoară tranziția. Fiecare clădire construită este racordată la utilităti, având asigurate gaz și apă, electricitate, canalizare, serviciu TV și telefonie. Fiecare apartament deține boxă de depozitare la demisol, debara și loc de parcare, iar accesul în bloc se realizează prin video-interfon și deschidere electromagnetică. Am prevăzut și o rampă pentru cărucioare. Casa scării este prevăzută cu senzor de mișcare incorporat, iar cutiile poștale sunt amplasate pe holul principal. In ceea ce privește apartamentele, acestea își vor aștepta locatarii echipate cu gresie, faianță și parchet laminat, ușă de intrare și de interior de import din Germania, dar și cu tâmplărie exterioară PVC și instalații sanitare complete.

Materiale folosite

Pereții despărțitori dintre apartamente sunt din beton, iar șapele sunt executate mecanizat. Acoperișul și planșeele sunt realizate din elemente prefabricate cu suprabetonare, iar zidăria exterioară este executată din cărămidă. Holurile din casa scării, precum și treptele sunt placate cu granit sau plăci ceramice. Pereții sunt finisați cu tencuială, glet și zugrăveli de tip lavabil.

Finisaje

Ne place să acordăm atenție detaliilor. Așadar, finisajele interioare ale apartamentelor includ tencuieli mecanizate, două straturi de glet, zugrăveală lavabilă albă. Pentru un confort sporit am dotat bucătăria, holurile și baia cu gresie și faianță, iar balcoanele cu gresie antiderapantă rezistentă la temperaturi scăzute. In camera de zi și în dormitoare este montat parchet laminat; ușa de intrare dispune de izolație fonică. Instalația sanitară din baie include un lavoar din porțelan și baterii de calitate, iar instalațiile sunt realizate în sistem REHAU sau TECE. Fiecare apartament este de asemenea prevăzut cu centrală termică în condensare marca Ariston.