Bradul de Crăciun

Bradul de Crăciun

Nicio altă sărbătoare din an nu este așteptată cu mai multă emoție și voie bună decât Crăciunul. Pentru a intra în atmosfera perfectă pe care o transmite, cadrul de poveste începe chiar de la tine din casă. Iar bradul continuă să rămână, ca în fiecare an, piesa de rezistentă în jurul căreia gravitează toate celelalte decorațiuni.

Primul pas pentru a avea parte de un brad de Crăciun memorabil este reprezentat de alegerea unei tematici. Fie că tematica implică o anumită culoare, care se va regăsi de altfel în toate celelalte decorațiuni, fie că implică unul sau mai multe motive cheie, cum ar fi fundițele, este bine să pornești la drum cu un plan în minte. Nu te orienta neapărat după tendințele din modă de la momentul respectiv pentru că, de cele mai multe ori, vei folosi ornamentele și în anii care urmează. Orientează-te după ce îți dictează sufletul și sfătuiește-te cu cei dragi. Tradiția decorării bradului este una atemporală, iar idei de teme există din belșug.

Pentru un brad cu un look rustic te poți inspira chiar din natură optând pentru conuri naturale și steluțe create din ramuri, iar pentru unul mai puțin convențional poți recurge la suvenirurile din vacanța de la mare. Astfel, pomul tău de Crăciun va dobândi un aspect marin. Nu este exclusă nici varianta decorațiunilor cu fructe exotice precum lămâi, mandarine și portocale, precum și pene, perle și sidef pentru cei mai excentrici. Dacă bradul tău este de culoare verde, îți recomandăm zăpada artificială care va crea un aspect natural, ca și cum brăduțul tău s-ar afla în pădure, în mediul său natural. Pentru cei dibaci, există o sumedenie de decorațiuni handmade de agățat în brad care pot fi confecționate rapid din hârtie alături de cei dragi, dar și din panglică de satin, ramuri de vâsc sau, de ce nu, din ingredientele de bucătărie. Ce poate fi mai delicios decât o turtă dulce preparată cu migală în casă? Nimic nu este interzis, totul este permis.

În ceea ce privește globulețele, în cazul în care se încadrează în tematica aleasă, le poți aranja sub formă de curcubeu dacă ai mai multe culori. Un sfat de care este bine să ții cont: un brad de culoare albă va pune cel mai bine în valoare orice tip de decorațiune, evident cu excepția celor albe. Este cu atât mai bine dacă integrezi și câteva personaje fantastice sau din povești sau câțiva îngeri printre globurile clasice.  Dacă ai strâns multe globuri vechi de care te leagă amintiri dragi, le poți recondiționa cu puțină răbdare și câteva culori acrilice. Combinațiile unanim acceptate sunt: alb-auriu, roșu-auriu, alb-bej, alb-ocru, portocaliu-maro, argintiu alături de orice culoare.

Nu trebuie să uităm de luminile din brad, un simbol al sărbătorii Crăciunului. Lumânările nu mai sunt de actualitate decât sub formă de pastilă, așezate prin casă. Pentru pom îți recomandăm instalațiile cu LED, care pot fi folosite și pe pereți sau ferestre, sub diferite culori și forme.

Trebuie să împărtășim celor care vor să fie în ton cu ultimele tendințe care sunt culorile preferate în decorarea bradului de Crăciun de anul acesta: violet cu toate nuanțele sale, roșu, verde, gri, alb, portocaliu, auriu și galben lămâie. Dacă ai parte de o viziune curajoasă, poți încerca și curentul retro care implică combinații de culori precum galben muștar cu roșu sau galben lămâie cu fucsia. Avangardismul suprem pentru 2017 este reprezentat de combinația bleu-maro, alături de argintiu/alb și zăpadă artificial sau fulgi.

În final, află că un brad decorat în culori tradiționale nu se va demoda niciodată. Important este ca alegerile pe care le faci să te reprezinte, să transmită ceea ce simți, dar mai ales să te ajute să te simți acasă. Pentru că sărbătoarea Crăciunului este despre magie și bucurie, îți dorim să ai parte de aceste ingrediente din belșug și să petreci clipe de poveste alături de cei dragi.

Grup

IMMO LILA SRL

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, str. Ioan Popasu 15, Biroul 5A, Bl. C14, Ap. 50 și punct de lucru în municipiul Brașov, str. Zaharia Stancu nr. 8B, jud. Brașov, cu nr. de ordine în Registrul Comerțului J8/2159/2017 și CUI 37998040, cont bancar IBAN nr: RO04 BSEA 0110 0000 0062 6149, deschis la Credit Agricole Bank

Immo Lodgia S.R.L

societate de drept roman, cu sediul social în municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 2, județ Brașov, România, inregistrata sub cod fiscal RO 35259556, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr.: J8/1924/23.11.2015, având contul nr: RO22 INGB 0000 9999 0547 3352, deschis la banca ING Bank

Avantgarden Immo-Invest S.R.L.

societate de drept roman, cu sediul social in municipiul Brașov, strada Zaharia Stancu, nr. 6, bloc Euforia, parter, Spațiul Comercial 5, județ Brașov, România, având cod unic de înregistrare RO 31570460, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov sub nr. J08/679/2013, cont bancar IBAN nr: RO72 BSEA 0110 0000 0134 9806, deschis la Credit Agricole Bank